continuity musela jsem si vyhledat co to je druh. Je krásný.
Kytičky aneb zelené prsty...
Prosím vyfot, neznám. Má kvést nebo si spletla období?
Mha tak at se ji u tebe dari.![]()
continuity mně kvete jasmín až v lednu / únoru
moora já nevím, vůbec jsem tom keři do včerejška netušila, on je v takovém koutě. Možná nějaká varieta?
Potřebuje to tu zalít...
Roste vám něco? Mě opuncie. Tak se těším na ohromnou urodu:))

Mha zrovna dnes jsem si říkala, že je škoda, že moje nejoblíbenější vlákno spí. Ale nemám čím přispět :( Na zahradě mi rostou akorát houby a pokojovky nemám nijak zajímavé.
Můžu přidat sousedovic jasmín, pěkně to teď rozjel.

Mha Jé Opuncie, tak ta je opravdu mini. Moje kamarádka měla asi metrovou opuncii a stěhovala ji po letnění domů a jak ji nesla v náručí, opřel se jí ten kaktus o čelo, nepěkně se to hojilo a docela dlouho. Já ty pichlavé rostliny nemusím, když dostanu, posílám dál.
Tlustice, chvilku jim to trvalo teda. Nebudete chtít někdo?

Kan Tak bacha! To není žádná pichlava rostlina, je to mírně osrstene nunatko! Pestuju si ho že semene. Hm. Takže mě čeká metrova obluda... A ta kamarádcina opuncie má i plody?
Pinot Noir To je jasmín? Že je žlutý, to neznám (a kolik dalších věcí...)
Pinot Noir mne tento jasmin nezakorenil. Jd to krasne chodili sme okolo takeho stareho domu a tam nim mali porasteny velky kamenny murik. Teraz dom predali a pocas rekonstrukcie vsetok vytrhali a mur ohodili omietkou. Uz tadial nechodim , nemam preco
Janulik03 A ten tvůj pouliční jasmín také kvetl takhle brzo?
Mha ano to je jasmin nahokvety kvitne v tomto case.
https://zahradkar.pluska.sk/okrasna-zahrada/nedockavy-jazmin-potesi-vas-januari
Mam kalinu bodnansku som zvedava kedy zakvitne. Puky ma ale este je malicka. Potom sa pochvalim
mala by vyzerat takto

Teraz kvitnu nadvore sedmokrasky ![]()

Janulik03 ttak to ho asi potrebuju vysadit... A voní taky?
Jako zimní okrasné jsem chtěla vysadit svidy, aby to mělo trochu barev, ale jasmín by se mohl s nimi spratelit.
Mha no chcem ho aj jaale uz si kupim zakorenenu rastlinu . Vlastne neviem ci vonia
Pinot Noir ?
Pinot Noir mně už taky kvete
Janulik03 odkopu ti ho kolik chceš, je to strašně roztahovačný. ať už ta blbá korona skončí! a nevoní teda
Janulik03 Taky si koupím už velkou rostlinu, tu touhu mít všechno od semínka vypestovane v případě velkých rostlin potlacim![]()
Jo a potrebujem na jar presadit plamienok horsky. Niekto uz presadzal starsi? Musime dat prec konstrukciu aby bol lepsi pohlad zo zimnej a bojim sa ze ho znicime.

Tie drevene mriezky chcem prec a plamienok by sa posunul ku starej hruske co ju kusok vidiet. Je mala ma vzdy iba jednu hrusku tak by mohol ist po nej a my ziskame vyhlad. Len neviem ako natriem ramy sklenika ked otec z toho nebude zas nadseny. Chcem to natriet na bielo a vymenit skla popraskane. To zas bude boj ako o vsetko ![]()
muz to komentuje ze dvaja tvrdohlavi barani sa pustili do boja a odchadza z miesta boja ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje