Katka ten potos mas krasny
Kytičky aneb zelené prsty...
černá káva Hosty máš nádherné! Ještě do toho nějakou kapradinu, nebo nižší travinu... hotový ráj ![]()
černá káva Pěkný a fikaný.
Stinvlka Dekuju,. Mam tam jarmanky a sasanky. Rozcuchanou travinu nejakou vyhledám a poprosim @Pinot Noir, aby mi ji ve Ctěnicích koupila a poslala.
.
Kan Ci muzu delat, kdyz tam sviti moc sluníčka
. Zase mam blizko sud s vodou
.
černá káva hned jak otevřou, tak tam běžím
. Trávy taky potřebuju, ale nějaké, které snáší stín.
Pinot Noir Jůū
. Děkuju.
černá káva Pinot Noir Trávy být musí, těch není nikdy dost! ![]()
Stinvlka To je krásný, takový balzám na oči, tolik zelené barvy ![]()
Vidim tam různé panašované listy, mají pak různé květy?
Dnes velká radost z nákupu v květinářství
. Šla jsem jen pro monsteru, ale ejhle! Fíkus se mi moc líbil, tchýnin jazyk taky. A kytička na stůl k tomu (tuším kalanchoe nebo jak se to jmenuje). ![]()

vanilka Ano, je to kalanchoe, mám ji doma. V létě jsem ji neprozřetelne dala letnit a teď je z ní keř. ![]()
Mha mne z ni vzdycky vznikne takovy vycouhly chudak, nevim, co delam spatne:-( a znovu nevykvetla nikdy
viktorka_od splavu Po odkvětu ustřihnout, hnojivo na kaktusy, je to prakticky druh tlustice. A letnění ji opravdu svědčí.
viktorka_od splavu taky tak. Měla jsem ji už mockrát, na jídelní stůl je to nejhezčí kytka. A vždy po odkvětu ostříhám, ona pak divně vyčáchne a nikdy nevykvete znovu.
Tak zkusíme v létě vyvenčit.
viktorka_od splavu Tak kvetení se teda taky nekoná, no. Ale jak jsem ji v květnu vynesla pod meruňku, tak to brala jako startovní výstřel. Mám jen ošklivou fotku, s tabletem jinak nejde, on má snad ten beauty filtr naruby. 
viktorka_od splavu Moje rostliny nejsou prostě prvoplanove krásné ![]()
Mha samozřejmě, jsou oduševnělé s vnitřní krásou, zrovna jako jejich majitelka![]()
Teď už se nebojím dát sem fotku jakéhokoli košťátka ![]()
Mha Zasoutěžíme v košťatech?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje