Oni teda všude říkají, že ty koupené kvetoucí moc nejsou k dalšímu pěstování.
Tahle to kupodivu zatím dává.

Oni teda všude říkají, že ty koupené kvetoucí moc nejsou k dalšímu pěstování.
Tahle to kupodivu zatím dává.

Kan nejen uleželý, ale i krásný!

Pinot Noir Závidím, já mám něco jako hromadu.
Sweet Potato Krásný. Mě když nikdo neřekne, že to nejde, tak to zkouším ![]()
Pinot Noir teda mě nekvete ani jeden z komposterů.
Bylo to úmyslně nebo se stalo samo?
Pinot Noir Nádherný, to byl umělecký záměr, nebo heroické vzepětí dotyčné? ![]()
kalanchoe letním na zasklenem balkoně doteď a tiše doufám, že to bude konečná, i když zatím pořád roste (ja tu kytku strašně nemám ráda).
Ale! moje eso v rukávu je uschlej kaktus.

continuity jsi první zahradnice která se vyrovná mému pěstitelskému umění - kaktus utrápit suchem nezvládne jen tak někdo![]()
continuity slaměnka ![]()
viktorka_od splavu Ale ano. Já to umím také! Když on si neumí říct, no...na ostatních vidím na první pohled, že mají žízeň ![]()
Pinot Noir překrásný komposter, to je přímo bomba, takto pěstovat chryzantému! ![]()
viktorka_od splavu u nás je totiž tak suchý vzduch, že zdechne i kaktus.![]()
A hned vedle jsou ty orchideje, které si pry nemám moc všímat a ani je rosit. Teď mi jedna s velkou slavou vykvetla, vám zítra tu záplavu třech pidi květů vyfotím.
continuity Tak to by byla cena poroty. ![]()
Stinvlka Mám takovou stížnost. Na bramboříky, teda na substrát, v kterých to kupuju. Je tak lehký, asi samá rašelina, prostě mi v něm nejdou. Neumim je dobře zalévat. Vadnou nebo scnou listy i květní stonky.Ještě to příští rok zkusim. Necham si ohřát zeminu ze zahradky a hned je přesadím. Třeba to pomůže.
Mha děkuji převelice. Slaměnku budu pozdravovat.
continuity Ty ji ještě máš? Jako symbol vítězství naděje? ![]()
Mha no mám, fotila jsem včera. Musím probrat kytky i na balkoně, ale teprve dnes jsem zlikvidovala vánoční větve.
Přerušuji výstavbu zdechlin, zadnou domaci ted nemám, ale jeden kandidát je na terase. Chudák tráva přežívá v pytli , nestačila jsem ji zasadit. Posílám cemerici, co me těší už od Vánoc.

Ginger ta je krásná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.