Tak Betty ty jsou ale krásný! já se tu ještě v létě chlubila že mi maranta kvete a daří se jí, no teď má pár posledních listů:-(( celou dobu ji teda mám v květináči na vrstvě kamínků který pořád stojí ve vodě, jednou se mi to zdálo už přelitý tak jsem tu vodu vylila.. to byla asi chyba
Kytičky aneb zelené prsty...
Ounz aha rosit a zalévat spíš víc? Já už je kdysi měla a taky se ji nedařilo.
viktorka_od splavu no teď moc krásný nejsou. Ale hodlám na nich pracovat.
MP Meri děkuji, nevěděla jsem, že mají takovou potřebu vody. Budu často rosit.
MP Meri aha, tak už chápu, proč tyhle kytky tak dobře prospívaly v mém rodném domě - 150 let starém kamenném vlhkém baráku! A já se jich jako děcko bála, protože v noci šustily ![]()
Pinot Noir jj to susteni je super!:-))
Tak Betty teď v zimě hlavně rosit, nebo zakup zvlhčovač, přes léto maj rády i zalejvání, ale ne stát ve vodě. Jinak je máš hezký
Pinot Noir Jojo, to souhlasí. Vlhkej barák, nijak moc světla, stálá teplota ... to je pro ně ideál.
Tak BettyTy jsou krasne veliky! Maranty nemam, moc se mi libi ty sametove dvoubarevne, ach. Zvlhcovace mam dva, mam sussi vzduch v novem byte, jeden primo u calathey (carevna princeznovita grr) a jeste stoji na tek kaminkach ve vide jak psala viktorka_od splavu akorat na nich mam jeste krouzek, aby se na ni ta voda odparovala, ale kvetinac nestoji primo v ni. Jak pise MP Merije to suchym vzdychem. Urcite se vzpamatuji!
Fotodokumentace zde zapomela jsem jak se jmenuje ta rostlina vedle aloe. Je to odruda neceho co je ted popularni, mozna potos, ale jista si nejsem
Dostala jsem krasny "uzdravovaci" kytky. Lilie miluju, Jak voni a dlouho vydrzi. Uz jsem to davala na ig teda, porad na ne koukam tak to dam I sem. 
0zero7 lalie tiez milujem najviac biele ale neda sa s nimi vydrzat v jednej miestnosti.
A mas to krasne ![]()
0zero7 to je krása ![]()
Kecam, vzdycky si to spletu, philodendron, ne potos
myslim, ze to je nejaka odruda.
Janulik03 Bily jsou bozi! Mam rada i ty ruzovy/bordo, tady v sezone prodavaji 3-5 za $5 a vydrzi to snad 3 tydny. Ty zlute skoro nevoni, nevim, jestli je to barvou a nebo rocnim obdobim.
Pinot Noir Diky, ja zase strasne obdivuju venkovni kytky vsech, na balkone mam misto a muzu dat do kvetinacu, ty uz mam (ha ha). Nejradsi bych neco co je zelene porad, soused pode mnou ma dve mega palmy, to nedam asi. Ale nejaky kere, v zime skoro nikdy nemrzne, maji ruzny treba na zahradkach restauraci atd. Tak kdyby byl nejaky tip, zapisu si. Ja spis neco vyfotim kdyz jdu okolo a pak zjistuju co to bylo.
Sestra mi poslala fotku rhipsalis baccifera
uzasne.

Janulik03 to je krasa!
0zero7 Ty zkumavky jsou super!
0zero7 tebe by sa dal pestovat aj jasmin kedze u vas nemrzne. Je to krasne kvitne vonia a rychlo rastie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje