Pinot Noir ja to jednou nevydrzela.. no kupovala jsem vse znovu, takze nedoporucuju. proc je prodavaji tak brzo fakt nevim, kolikrat po tech zmrzlych uz nikde nic nemaji![]()
Kytičky aneb zelené prsty...

dneska mě počasí vyhnalo něco dělat, takže postupné prorezavaní (ten osklivej plot se zbytkem rakosu čeká na renovaci). A už se něco klube![]()
Ounz Vůbec nevím, ale vygooglila jsem si co to je a teď to hrozně chci!! :D Vypátrala jsem akorát, že před měsícem a něco tu bramboru měli skladem na pokojovkovým eshopu lupen&pupen, tak je teď asi budu sledovat, třeba zase budou...
Karoleena tyjo dík za tip, seš v googlení lepší. Já to viděla na insta u Moniky Walecky, kterou sleduju, a nutně to potřebuju ![]()
Vilemina presne takto dnes vyzera u nas. Vsetko prerezane, suche travy ostrihane zahony namulcovane. Nebolo by to tak rychlo, ale ked som prisla z prace a to slnko
bolo uzasne a v zahrade kopa krokusov hned sim isla na to. A pridali sa cuduj sa svete aj syn s muzom. Tak to bol krasny zvysok popoludnia. Uz chyba len asi tak 3/4 zahrady a bude to ![]()
no som hotova.
Ounz žádnou chladnější místnost bohužel právě nemáme. Všude je přes 20 stupňů a garáž nemá okno
.
Pinot Noir myslim ze mas terasu? Dala bysom ich tam a jeby mal prist mraz len zakryt na noc. My sme tak robili a v pohode. Len teda to chce ohlidat
Pinot Noir ajaj. Tak třeba už mrznout letos nebude!
A chcela som vyhodit rozpadnutu bednicku s minulorocnym aranzma s tulipanmi akoze nic tam nie tulipany som vybrala po odkvitnuti a voila ono tam nieco zostalo. ![]()
Tak zajtra presadim

Janulik03 no, mně chybí ještě shrabat trávník, kterej vypadá ohavně po zimě, uklidit letní kuchyň a těšit se na první grilování. Docela mě to dneska nabilo![]()
Vilemina my máme trávník letos hrozně zničený sněhovou plísní. Asi by to chtělo něčím postříkat. Je to fakt hnusný ![]()
Vilemina nabilo to je ten spravny vyraz ![]()
ano apriznam ze som mulcovala zeminou aby to vyzeralo tak upravenejsie. Aj ked u nas upravenejsie teda .... ale trochu lepsie. Stale vaham s olrmovsnkm pozdlzneho zahonu popri plote robim iba hlboky zarez a nikdy to nevyzera tak pekne rovno. Furt mame take ehm moc na prirodno
Pinot Noir no, mám ho mechovatej a flekatej, asi budu muset taky nějak zasáhnout, ale mě to obecně nebaví myslet na nějaký postřiky a tak. Sluníčko to spraví, doufám![]()
Pinot Noir travnik je asi zniceny teraz vsade. Prilis mokro stale premacane to je plesen hned. Pohravali dne len tak jemne aby sa nevytrhali korienky aElzicka ked bezi zostavaju po jej labach kratery ![]()
pickame a hadam to bude casom lepsie atravicka bude krasna
Vilemina na nirktorych miestach je uz ina mach. Mozno ho povysim na zamer
Pinot Noir myslim ze mas terasu? Dala bysom ich tam a jeby mal prist mraz len zakryt na noc. My sme tak robili a v pohode. Len teda to chce ohlidat
Udělám to tak, děkuju.
Pinot Noir drzim palce
Pinot Noir Já myslím, že muškáty dva tři stupně pod nulou vydržej, na podzim jsem je taky měla dlouho. Nebo je schovávat, pokud by mělo bejt mrazivo.
Ounz nasla som tu kvetinu na jednej slovenskej stranke amaju skladom 1ks za 83€
tak mozno by vedeli poradit
https://www.hydroflora.sk/stephania-erecta-r17-v55cm-p39141/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje