Vilemina věřím ti to, mám na cestě balíček za 4 tisíce, má ho v rukou Česká pošta, tak jsem trochu nervózní. Zahrada mi sežrala už neskutečné prachy
. Ale dělá mi radost velikou
.
Kytičky aneb zelené prsty...
Vyhrožuju dětem, ze nafasuji štětečky a půjdou opilovat stromy, jinac si muzou nechat zajít chutě na meruňky.
ať to s tím opilováním moc nepřeháněj, jinak bude po meruňkách stopro :))
Pinot Noir však zahradu máš krásnou! Uvazuju, že se zajedu podívat do tý Spomyšle, pak je krásný zahradnictví v Debři(Mlada B.), no a určitě i do Líbeznic.
Vilemina ve Spomyšli je to smrt v cukrárně, zrovna včera jsme byli. Líbeznice jsou na wishlistu. A ještě přibližně tímhle směrem je zahradnictví Flos v Řeži
moora a tak to dík za info! Jinak na Mělníku je takový příjemný zahradnictví Fous, pak Petro a zahradní centrum Jukl, tam toho mají taky hodně. Mám seznam dlouhej jak noha, co ještě potřebuju!!!
První hyacinty.

Pinot Noir Krásné!
(mě už odkvetly...)
Ráda bych se pochlubila nějakou "kvetoucí" fotkou, ale plevel na hlíně, to není moc atraktivní... Jdu zaset řepu, fazolky a kukuřici. ![]()
Mha fakt? Tady jsou ještě úplně zavřené, zatím začaly jen tyhle dva druhy. Jinak už sem tam něco kvete, začíná to být na zahradě veselejší.
Ti kukuřici opravdu? Jak velkou máš zahradu? ![]()
Pinot Noir Tak v tomhle jediném ohledu asi nejsem retardovana![]()
Mám teď tři zahrady, každá má jinou půdu a jiné zastínění, takže si vymýšlím. Ale kukuřici pestuju každý rok, je to ohromné vděčné a taky to dělá optický předěl od možných sousedů. Pestuju cukrovou a jí všichni, i zeleninoví odmitači.

Mr Fokker - jednak mě zaujalo to podle mě trochu přisprostlé jméno, a pak jsem nevěřila, že ta barva na produktovce je reálná. A je ![]()
Paní Ef haha, Greg Focker neboli Yebal z Fotr je lotr ![]()
Krásné ![]()
Pinot Noir Ten mě teda nenapadl! Já jsem v tom viděla tu základní verzi mother***. Teď si na Yebala vzpomenu, kdykoliv půjdu okolo ![]()
Paní Ef To je nádhera. Opravdu neuvěřitelná barva.
Pinot Noir Paní Ef tak každého napadne něco jiného..mně to asociovalo jen letadla ![]()
![]()
Pinot Noir Hyacinty mám už taky odkvetlé, ale jsou na slunečné straně zahrady. Na té stinné teď odkvétají teprve sněženky.
Paní Ef Ten je krásný!
Pinot Noir notna hyacinty a narcisy konecne aj u nas a vykukuju pomalicky modrence.

Tulipany sme mysleli ze z travy boli vsetky vykopane a oni nie. Zas vyliezli dalsie
Janulik03 Mák se přece seje v únoru, ten už roste![]()
Samozřejmě v povoleném množství ![]()
Mha jasne ved uz minule som pisala ze mak mam
ja len ze je aj dekorativny kedkvitne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje