Pinot Noir krasny mne teprv ide zo zeme
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 děkuji, mně některé taky, podle toho, kolik mají slunce. Ale u nás teda už je opravdové jaro. Už to začalo ![]()
Pinot Noir zacalo ![]()
umřela mi oskeruše, tak abych měla náhradní pro případ, kdyby se to mělo opakovat, mám doma nově čerstvě kolik? čtyři ![]()
moora řádné pojištění ![]()
Loni mi došla trpělivost s předzahrádkou. Vůbec se mi nedařilo ji mít nějak plynule kvetoucí od jara do podzimu. Když jsem něco vysadila, dost často to chcíplo nebo to přerostla tráva či jiná kytka. Na podzim jsem kromě šeříků úplně všechno vyryla, důkladně vyplela a nechala si od zahradníka nakoupit sazenice a cibule, kterým se tam bude dařit a budou postupně kvést celý rok. A zároveň se budou rozrůstat a prorůstat navzájem, aby nezbylo místo pro plevel /no, to se teda hodně smál, ale prý se snažil/. Když rozmístil, vypadalo to celkem zaplněně. Jak jsme to zasadili, nikde nic. Jara jsem se nemohla dočkat. A zatím dobrý začaly krokusy a sněženky, pak narcisy, teď se přidaly tulipány. Chystají se modřence, česneky a bergénie. Mám z toho strašnou radost.
Nenechali jsme opravit fasádu, chci zkusit nechat dům porůst. Na to jsem hodně zvědavá.

Omlouvám se za ty obří fotky. Jsem je zmenšovala
notna velmi velmi pekne. A zarastene domy sa mi hrozne pacia, tiez by som chcela ale .....
Babička čerešňa v kvete.
Čerešna je 60 rokov stará a je vítaný každý, kto si chce na čerešniach pochutnať. 
Všimnite si usilovnú včielku a jej nožičku. Včielky majú môj veľký obdiv, milujem ich bzukot pri opeľovaní a teším sa, že je ich u nás ešte dostatok.
notna paráda ![]()
Kan Jsou z přírodního proutí. Mám je na okně už skoro tři roky celoročně a vypadají pořád stejně. Měla jsem strach, že se brzy rozpadnou, ale jsou bytelné.
milacka to je stromisko! Rodiče mají taky takovou, vyšší než jejich dům. Úplně ten bzukot slyším ![]()
Janulik03 Z popinavek na domě mě zrazuje úplně každý. Ale ta fasáda je fakt strašně ošklivá, takže jsem si říkala, že je to příležitost si to vyzkoušet a nic neriskovat.
milacka Je krásná! Dcera si třešeň na zahradě přeje. Ale není na ni už místo.
notna Tak super! Můj se rozpadl asi po roce a zpětně jsem se dozvěděla, že košíkařské proutí pomalu vymírá a můj byl z nějaké podřadné vrby. Pletení košů a pěstování té správné vrby se budu věnovat v příštím životě,hned po březových košťatech.
notna chodim okolo jedneho domu porasteneho brectanom. Je to krasne ale brecran je aj okolo po zemi plote a tak skoro vsade reguluju to sice ale na moj vkus malo. Potom jeden porasteny pavinicom. To je krasne zelene v jeseni cervene a v zime vidno iba hole slahune. Ten sami paci viac a jedine preco ho nemame na dome je ze by listie z neho pred zimou padalo na susedov pozemok co by sa im nemuselo pacit. Tak hlasujem za pavinic aj sa da dat lahsie dolu ked by si potom chcela
Janulik03 navíc ty barvy na podzim
. Ty stojí i za to, že to na zimu opadá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje