Paní Ef Afrikány miluju, včetně vůně (kolik lidí teď omdlelo?) Kupuju je každý rok, k velké radosti slimáků, najdou si je i v květináčích na terase.
notna Zkusím něco rozsypat, díky.
Sweet Potato jé, topinambury jsem taky chtěla. Jak je ta rostlina vysoká?
Pinot Noir Hodně. Já je teda loni šoupla na místo, kde byl dřív kompost, tak i přes dva metry. K plotu ideální.
Vyměním topinambury za měsíček, bereš?
Sweet Potato aj, tak to je moc vysoké, to nepotřebuju. Měsíčky ještě nelezou, ale až budou v životaschopné velikosti, můžu ti vyrýt.
Třikrát, sedmkrát běda vám!

Sweet Potato a nezapomeň jim zazpívat Vstavej, semínko, holalaaaa, ať pekne rostou ![]()
eM Jak bych to jenom, maminko, ty radši nezpívej![]()
Sweet Potato afrikány ![]()
Paní Ef ja by som tie cibule po zatiahnuti vsetky vybrala odlozila do pivnice, zasadila to co by si chcela z trvaliek a v septembri vratila cibule naspat. A budes mat aj jarny aj letny efekt
Vilemina hihi, vždyť já všechno pochytila tady, hlavně od Janulik03 , ta má na zahradě všechno, na co si vzpomeneš
vsetko nie ![]()
Sweet Potato hviezdicova magnolia je mala to niekam vocpes ![]()
Sweet Potato Ostálky jsou super! Ty mi zatím vzešly vždycky a kvetou dlouho do podzimu. Měsíček se mi taky vysemenuje sám.
Janulik03 Vocpem, vocpem. Ale máme zahrádku jak kapesník a můj pracovní nástroj už začíná trochu brblat, když vymýšlím, co ještě vykopat, zrýt, posunout, zasadit. Odpoledne mne viděl, jak nesu z auta trs banánů a prý kam je chci zasadit. Teď si u přehazování kompostu bruhlá něco o závodech ve zbrojení.
Mavun cernucha kto to kruci ma furt guglit ![]()
a navyse to asi nemam ![]()
. Odpoledne mne viděl, jak nesu z auta trs banánů a prý kam je chci zasadit.
![]()
Sweet Potato no vidiis brble ale robi tak nech brble. ![]()
. Odpoledne mne viděl, jak nesu z auta trs banánů a prý kam je chci zasadit. Teď si u přehazování kompostu bruhlá něco o závodech ve zbrojení.
![]()
![]()
Vilemina akebie mám 2, tri- i petilistou. Zasazeny vloni, ta trojcetna je mene vzrustna. Peticetna udelala loni skoro 3m a letos se zacina krásně vetvit, nove prirustky maji uz i 60cm.
berush to je skvělý, potřebuju, aby mi zakryla takový ošklivý kout. Pojedu si pro ni po zmrzlejch![]()
Vilemina to si mslím, že jsi zvolila dobře, vloni to byl jen osamělý dlouhý cancour, který je potřeba vyvazovat (chceme pokrýt pergolu), protože ty čerstvé výhony jsou dost křehké, pokud nemají nějakou oporu, tak silný vítr je může polámat. No a letos se hodně větví a má spoustu poupat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.