Jos já jsem si stáhla aplikaci Plantnet a dost mi to pomáhá v identifikaci:-)
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato představila jsem si slimaky, jak vypadají jako Clooney ![]()
Krome kamzicniku uz se chysta azalka a srdicka
Magráta Skvele, uz mam nainstalovano!
Jos ten kamzičník je snad jediná kytka, z těch desítek, co jsem loni zasadila, která nepřežila. Přitom to roste všude. Takže ten si budu pamatovat ![]()
![]()
Ještě jsem si vzpomněla, jak jsem se chlubila tím kivi, tak tady je důkaz, že žije. Žádné předvolební plané sliby. ![]()

Pinot Noir Nam u nasich pochcipaly behem let vsechny. Tahle je v takovem pidi kousku hliny na skalce pod zakrapem, kde je vecne sucho nebo tuna snehu spadla ze strechy a jeste ji utiskuje shora skalnik. Nechapu. Mela jsem jeste jednu, na normalnim zahonu, ale ta ma jeden list ![]()
Pinot Noir Mně kamzičník nepřežil už několikrát. Takže jsem letos koupila rovnou dva.
A rovnou se zeptám na tip na keř nebo strom, co poroste na zastinenem místě mezi dvěma vysokými zdmi, prostoru je asi jen 5 metrů.
Myslíte, že by tam šel dát šeřík? Nebo dřevitá pivoňka?
continuity To fialové je nějaká mateřídouška, ne? Asi ta raná.
Mha Zahradkari za Mlhu stastnejsi by te uspokojilo? A vubec, ja bych to rovnou pojmenovala Mlha! A volebni program Mha za mnou, mha prede mnou!
Mha jeste jsem to trochu doplnila ![]()
Jos Já taky používám Plantnet a pak Parfumanii.![]()
Skvělé a rychle určování v obou případech.
Kokoska Je to super, ale budu potřebovat mluvčího, nemáš čas? Já musím plet a okopavat ty zahrady. Osmnáct nebo kolik...
V zahrade mame kamzicnik (dodnes som netusila, ako sa ta rastlina vola) uz viac ako 30 rokov a dari sa mu, kazdu jar pekne kvitne.
Mha ja nemam na mluvciho predpoklady, na mne se pozna, kdyz lzu, a vykecam i to, co nemam.
Kokoska Ale u mluvčího každý předpokládá, že to je naopak, takže budeš moct říkat pravdu a oni si to stejně vyloží jinak.
Ale pozor, je to čestná funkce bez platu, maximálně pár svesticek ze zahrádky...
Mha prihod jarni kedlubny a par jahod a mozna o tom zacnu uvazovat ![]()
Kokoska Tak to budu muset najít jiného mluvčího. Kedlubny nemám.
Ale zasela jsem dnes kukuřici, šlo by to vyměnit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje