Garfie tip na vylet - 150 leta wistarie v Ashikaga Flower Park. Ale vubec netusim, kde presne to je.

Garfie tip na vylet - 150 leta wistarie v Ashikaga Flower Park. Ale vubec netusim, kde presne to je.

Mha kukurici nebrat! Dekuju za duveru, ale kdyby teda nekdo jinej... ![]()
Ginger To je nádhera!!
Je to od nás relativně kousek, tak dvě-tři hodiny cesty, koukám, že tam je i festival vistárií! Jinak ony jsou v Japonsku hodně, hlavně u chrámů, pamatuju si, že když jsem byla před mnoha lety v Japonsku poprvé, byla jsem v nějaké chrámové oblasti a tam byla z vistárií celá alej, vytvořily úplný tunel, zrovna kvetly...a procházeli tam ti budhističtí kněží, byla jsem z toho úplně vyřízená, krásný zážitek!
Ginger to vypadá jak z Avatara!
continuity Krása. A tu bílou lewisii ti fakt závidím.
Ginger Ooooo
continuity ty jo, to je hustej závěs! Paráda.
No ona je fakt strašné vytažená, odspodu tak 7cm je suchý kmínek. Vůbec nevím, co s ní, ale zatím to dává.
Měli je jeden rok u Chládka, chci je dokoupit každej rok a už jsem je nikdy neviděla.
Ginger to je fakt nádhera ![]()
Garfie to je dobra nahoda. Treba se tam podivate. Ja japonce obdivuju, ze vzdycky vedi, jak stara ta kytka je. V nejakem clanku jsem cetla o desitky let stare rasokouli.
continuity krasne truhliky a biela lewisia je nadherna. Taku som este nevidela
Kokoska mne se tedy plechova slepice libi,na zahradu nych ji dala kamkoliv.![]()
Zarinya zatim je na schodech na zahradu, dala jsem do ni nejaky zluty kytky a je to o trochu lepsi :)

Ty millionbells prijdou do jinyho kvetinace, ten plastovy je jen provizorium.
Kokoska tak ja doufam,ze mi Marcel bude vybirat taky takove pekne darky.![]()
Pinot Noir srdcovka krasna!My mame peknou velkou v praci,ale na nevyfotitelnem miste,jinak bych ji uz mela.![]()
Ale priznam se,ze me prekvapila,ja myslela,ze kvete az v pozdnim lete.
Kokoska hezké to máš!
Po zahradě úplně netoužím, ale větší terasu bych užila.
Zarinya no, tes se ![]()
continuity ja jsem zahradu nikdy nechtela, taky to podle toho vypada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.