Sweet Potato ale inak je to skoro podobne
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 Tak další střela: asfodyl? (Nemachruju, zrovna si tu listuju v moudré knize)
Sweet Potato ty na mna vybalujes silnu municiu
idem kuk

Donesla jsem ze hřbitova lomikámen (nevím, neznám, nekupovala jsem, vygoogleno). A je mi líto to vyhodit, protože bych ji chtěla trochu opečovat a vrátit zpátky na hrobeček našim. Takže přesadit? Ostříhaní pomůže?
Ještě jsem chvilku zvažovala, že ten trs květů ovážu, ať to není tak rozcapené na všechny strany.
33lejaby přesadit, po odkvětu ostříhat, tyhle trsovité skalničky stříhám každoročně, některé znovu vykvetou ještě tentýž rok.
Mha My máme na zastíněným místě rododendron a daří se mu. A i kanadský borůvky máme vlastně ve stínu velký jabloně.
Emi muzem to zkusit, akce "hledej slepici" ![]()
Pinot Noir jeste jsem byla obdarena kovovou lampou, ta je na druhe strane domu mezi keriky a spokojene se na ni zapomina
Jinak nic, uvidime, co cas a deti prinesou.
Sweet Potato mame takove zakouti za garazi, z pohledu od slepice vlevo za rohem. Garaz jakoby vystupuje kousek z domu, ale je kratsi, takze tam vzniklo takove L, slepy roh, kout, nebo jak to popsat. A celkem tam neni odnikud videt, tak tam jsou poskladane zbytky dlazby, nacate pytle s hlinou, pytle s ostrihanymi vetvemi nez se dokopu to odvezt atd. A roste tam podběl.
Děkuji, mně se totiž ty drobné květinky líbí. Blbé je, že každý něco na hrob koupí, donese, a tím veškerá starost končí. No a potom to tam jenom schne.
Tak my máme taky pracovní binec na zahradě i terase, věřím že jen dočasně.Srovnali jsme terén a chceme položit travní koberec,ale když pořád prší... Něco mi ale taky kvete 

EDITH4B to je všechno krásné ![]()
EDITH4B aaaach teda tie srdcovky dievcata vam zavidim. Mne tu nieco zerie od korena ![]()
asi mi zostane iba kozia noha tej neublizi nic! Zajtra idem pre letnicky, videla som u Pinot Noir tak musim
Hlásím, že letničky, co jsem na váš popud vysila už mají i tři centimetry!
O kus dál v ulici už mají měsíček samý květ.
Pinot Noir Janulik03 no ale leze to všechno letos pomaličku.Srdcovky mám na zahradě dvě (my jim teda říkáme srdíčka),miluju je odmala,dědeček míval na zahradě obrovskou rostlinu,tak doufám že mi taky časem vyrostou.Kolem té na fotce jsem musela udělat klícku kvůli naší fence (miluje souseda a to pak letí bezhlavě k plotu kytkynekytky).A z čeho se raduju,snad to nezakřiknu,pivoňka letos bude asi krásně kvést,poupat má plno.
crazydaisy Díky, to by šlo. Nevíš, kdy se sází? Ten rododendron.
Mha Ty, co jsou v kontejneru nebo kvetináči kdykoliv, ty ostatní jako stromky- jaro cca březen a podzim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje