Pinot Noir Tak jsem se vcera cca po dvou letech dostala konečně do Ctěnic. Hlavně jsem vezla s sebou vrátit květináče od jejich výpěstků, a že jich bylo hodně.Mise dopadla katastrofálně. Bohužel tam byl jen pan majitel. On je tedy odbornik a znalec, ale je takovy naprdnuty. V era teda byl hrozný. Odmitl mi prodat na me riziko jakoukoliv čemeřici, protože jsou po odkvětu a kupovala bych zajici v pytli. Ze jsem nemohla přijet, protože bylo lockdown, že jsem daleko a pristi rok kdovi jak vše bude - naprostý nezájem.
Kytičky aneb zelené prsty...
Zu Ty tablety, to je totéž jako výsevní jiffy?
Ty kdyžtak seženeš snadno.
Čemeřice? Pokud nepotřebuješ nějakou speciální, vyrýpnu ti jich, co hrdlo ráčí.
Sweet Potato Děkuju, právě, že jsem chtěla speciální.
Sweet Potato no ja na drzaka vykopala jeden na luke a kvitol. Teraz ocakavam ze sa rozmnozi
černá káva Viděla jsem onehdy v květinářství přenádhernou, temně vínovou, metalicky zapudrovanou. Ale asi za litr.
Janulik03 Ahá. ![]()
černá káva no jo, on je dost protivný, vyloženě mu vadí, že mu tam lezou lidí ![]()

chia to je kraaaasa
Už mi kvitnú rododendrony a pivonky
chia Ach
chia ó ![]()
Sweet Potato Jakou máš čemeřici? Možná bychom si spolu mohly nějakou vyměnit. Mám bílou do zelenkava a zelenkavou slabě do růžova. Hodily by se ti?
Emi V tom případě chceš asi tmavou, viď?
Vyfotím, co mám. Světlá se mi tu rozrostla možná až moc, spíš ji budu muset redukovat. I když růžová říkáš?
Kopretiny se zatím asi mají dobře, chystají květy.
Sweet Potato Tmavá by byla super
Zkusím vyfotit tu zelenkavou, ale nevím, jestli bude vidět, jak je narůžovělá. A na kopretiny si dej pozor, jsou moc hezké, ale všude vlezou a děsně se množej :-)
Emi To doufám! Miluju je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje