Bývalí majitelé měli na zahradě jen azalky a rododendrony, je jich tu přes 80 keříků, ale spousta jich vůbec nekvete.

Bývalí majitelé měli na zahradě jen azalky a rododendrony, je jich tu přes 80 keříků, ale spousta jich vůbec nekvete.

Jsou tu bílé, limetkové, žluté, různé odstíny růžové a červené, oranžové a fialové, ale co má chia mi ještě chybí ![]()

Paní Ef boží barvy
Zatím jsem nekoupila mravence, ale šneka 
Paní Ef panecku to je nadherna zbierka. Tie farby ![]()
Chcipnul mi motyli ker. Vloni krasne kvetl, mel uz pres 2 m, a letos je po nem. Neco obrusta od korenu, ale jsiu ty listy nejake pokroucene, kdovi, co z toho bude.
Kokoska on se stejně každoročně seřezává úplně nakrátko, že měl dva metry vlastně nic neznamená
. Obrazí, je to nezmar.

chia tak teraz si ma dostala, toto je top ![]()
Kokoska ako pise pinot mal by vyrazit znovu
Janulik03 snáď mám niečo, čo ty nemáš ????. Neverím, pri pohľade na tvoju záhradu sa tá moja vôbec nechytá. Vždy obdivujem tú krásu, čo sem dávaš.
Právě jsem zasadila poslední sazeničky, které jsem letos chtěla, mj. i jiřiny od loukykvet, na ty jsem fakt zvědavá. A opět jsem zasadila cukety, protože ty původní se nějak vypařily ze záhonku. Jeden den tam byly, druhý den už ležely jen takové mumifikované zbytky a třetí den zmizely úplně. Ožrané nebyly, ani kořeny nebyly okousané. Jo a nevylezl mi koriandr, ale ještě mu dávám čas. A stěžuju si na letošní nedomrlé sazeničky rajčat, asi budu muset ještě nějaké sehnat.
Pinot Noir Šla jsem se uklidnit do lesa.

chia bielu srdcovku. Tu by som chcela ale po zmiznuti tej trojrocnej ruzovej neviem. Ty ju mas nadhernu velku ![]()
a dakujem snazim sa len niekedy mi to prerasta cez hlavu. Den ma malo hodin
Tohle vlákno je prostě boží. Všechny máte tak krásné zahrady.
Nikdy by mě jako malou, když jsem musela pomáhat na zahradě, nenapadlo, jak si to po letech budu užívat. ![]()
4n4 no ja som vzdy mame vravela ze teda nikdy nic pestovat nebudem.
Tak to mam za to ![]()
Je možný, že okurky už mají plíseň? Jsou něco přes týden zasazené... Že by z těch dešťů?
Já už delší dobu při prohlížení tohoto vlákna slyším tuhle písničku
Mám ji ráda, tak jsem se odhodlala podělit. Ale rozhodně tím nechci říct nic jedovatého, taky sem sázím fotky. A těmi od ostatních se kochám strašně ráda. Pro mne je letos zahrádka úžasnou terapií a trochu se bojím, co budu dělat, až dojde místo. Včera večer jsem zase dotáhla pár rostlin aspoň z Obi, celou noc se těším, až to budu sázet - a ono prší a je 8 stupňů![]()
Sweet Potato terapie a současně ale i diagnóza. Při nákupu na Rohlíku projedu vždycky i sazenice, už mám od nich muškáty, petúnie, milion bells, fuchsie a dnes mi dovezli netřesky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.