Emi Mohla bych darovat tnavou červenou ze Ctěnic - hybrid Red Lady.
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 to je ten další keř, je větší než ostatní a nějaké pupeny už má (je prakticky celý den na přímém slunci)

Magráta som zvedava na farbu, vyzera zdravo
Sweet Potato to je kouzelné ![]()
Pinot Noir Lewisie jsou vděčné. A od včerejška tuze toužím po té bílé od continuity
černá káva Moc děkuju. Odkud jsi? A napadá tě něco, co by udělalo radost tobě? Zatím zahradu spíš obnovuju, ale mám třeba voňavé růžové pivoňky, rychle se množící kopretiny, zaječí ouška, mini jahůdky s okrasnými květy...
Emi Co jsou zaječí ouška? Šalvěj? Google mi nabídl leccos, od Playboy oušek přes velikonoční Milku až po recept na šunkové kornoutky, ale kytku žádnou.
Sweet Potato Je to čistec. Obrázek je z netu, ale později klidně pošlu náš.

Sweet Potato mně google říká čistec..
Edit: koukám než jsem to nadatlila jsem druhá ![]()
Sweet Potato ona má dokonce miminko, ale já vůbec nevím, jak by to šlo namnožit. ![]()

Sweet Potato ta tvoje je krásná, mám ještě žlutou, ale ta mi takto dobře nekvete, ačkoliv vypadá lépe a jsou úplně stejně staré. A mně je zas líto za tou růžovou, co jsem umorila. ![]()
continuity Šlo![]()
http://www.skalnicky.cz/lewisia.php
Tady je docela podrobný návod na pěstování.
A růžovou ti ráda dám.
Sweet Potato jakože, kdyby se ufiklo, tak zakoření?
Ja s tim nemám moc dobré zkušenosti, mě zakoření máloco. můžeme ho nechat ještě trochu povyrůst, pak ti ho klidne dám. Ješte týden-dva zpet bylo opravdu malinké.
Můžu ji nechat vyrobit ty semínka, já odkvetlé stvoly vždy stříhám, tak ani nevím, jestli to tato umí. ( V tom článku píšou, že se to vždy nepovede).
continuity Není spěch. Ono by to teoreticky mělo jít vyoperovat i s kořenem, ale nerada bych ti ohrozila tu matku.
Sweet Potato no ono právě roste někde v půlce ty matky, kus nad zemi. Vůbec vlastne kořeny nemá. No uvidíme, třeba ještě něco předvede.
Mám na mandevile mšici, už je to tady.
Kan já mám mšice na všem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje