Mha volne sadenice nemam ake mam nabruseny ryl. A lucne semeno, to sa na moravsko hodi ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Inak mne raz prisiel muz domov a niesol mi plnu naruc orgovanu. Velmi ma tym potesil ale vzapati kyticu rozdelul na polovicu so slovami ze vies co zanesiem aj susedke teraz ked ju ten muz opustil....
Janulik03
milacek
Janulik03 Tak to je hodnej! ![]()
Mha Možná bychom na něj měly nasadit pivoňky, na mizeru!
Sweet Potato Prý u nás na trhu prodávají kytku kopretin za 25 korun...:-) Mně ráno dovezla maminka ze zahrady, na kole, scénka jako z Postřižin.... ![]()

Pinot Noir Žádnou fotku, ještě byste mi je vykoukaly! ![]()
Ach kopretiny
, jedno moje dítě má po nich jméno.
prosím tě, odkud máš ten džbánek? Chtěla bych úplně stejný, jen bílý nebo smetanový a nikde na podobný nemůžu natrefit.
continuity To je Ikea, ale už nějakou dobu zpátky. Myslím, že měli tehdy i smetanový s modrým pruhem.
Garfie no tu IKEA práve nám, ale je na kytici docela malá. Potřebovala bych větší.
continuity Tak to neporadím, já občas na podobné někde narazila, takové ty klasické, nahoře rovné asi myslíš? ale fakt už netuším kde. Možná zkus Orion, tak takové smaltované retro věci mívají.
Garfie kopretiny ![]()
A všecky další pivonky, orlicky, ... krásný, chodím se sem rada kochat.
Magráta Pinot Noir Pivoňky se taky ještě nehly, ale já mám stinnou zahradu. Zato moje ségra je kvůli pivoňkám zralá na rozvod-vykvetly jí poprvé nové, krásně červené-a švagr je natrhal ženským do práce!
Oh. Vypověděl mi službu pultový mrazák, on teda mrazí, ale nonstop a na -50°C tak kdyby sestra potřebovala pomoct.
Kan Děkuji, s radostí vyřídím. Myslím, že -50 je dobré, svůj k svému! ![]()

Aj nám už začínajú margaréty. Toto je pokus o kvetinovú lúku. Zvyšok je len tráva
Snáď sa rozrastú a vysemenia.
chia krásné lilie ![]()
Mně dělají radost devaterníky. Zatím pořádně kvete jen tenhle, ale je to krása. Z fotky to není vidět, ale tvoří pěkné kopce.

A chystá se kvést ta mavuň, jak se tu někdo ozýval, že to nezná, budou z toho takové koule drobných červených kvítků. Zatím je to vysoké tak do poloviny stehen.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje