Sweet Potato ten orlicek je nadhernej
Kytičky aneb zelené prsty...
viktorka_od splavu u nás pivoňky taky stále stejný stav (přitom jde na ně slunce a slunce tady svítí už od pondělí...)
a všechny zahrady![]()
Takže opravdu, tři lupiny, každá zasetá z jiného pytlíku a jiný rok a všechny stejné
.

Magráta Pinot Noir Pivoňky se taky ještě nehly, ale já mám stinnou zahradu. Zato moje ségra je kvůli pivoňkám zralá na rozvod-vykvetly jí poprvé nové, krásně červené-a švagr je natrhal ženským do práce! ![]()
Garfie že ji zdravím, ať rozvodem vůbec neztrácí čas, lopatu mam, dojedu kamkoliv.
continuity ![]()
Asi ji zahrnu do naší lopatové skupiny!
Garfie kdyby muj muz zacal trhat kytky seklo by to se mnou na miste a vyreseno![]()
Garfie tak to je sila.![]()
vubec se sestre nedivim.![]()
viktorka_od splavu
moje ségra je asi odolnější kus..
Garfie Kriste pane! Chudák ségra, mám pochopení ![]()
Sweet Potato Catherinne super!! ![]()
Garfie continuity
to je střelec teda!! lopatová skupina asap.
A všechny máte všechno nádherné. Já se teď těším z truhlíku drobnokvětých anglických muškátů ![]()
Garfie to je drsný :-( (ale jak je řečeno v jiném vlákně, je třeba i na negativním hledat pozitiva, takže měly aspoň kolegyně radost :-)
Magráta To zkusím říct ségře!!!
Ale raději po telefonu.....
Aranel A kde je fotka?
Magráta Pinot Noir Pivoňky se taky ještě nehly, ale já mám stinnou zahradu. Zato moje ségra je kvůli pivoňkám zralá na rozvod-vykvetly jí poprvé nové, krásně červené-a švagr je natrhal ženským do práce!
Niéééééé......![]()

Už začínajú ľalie
chia krásné, mě postupem času všechny vymřely a co zbylo sezřali slimáci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje