Ounz Nevím jakou přesně euphorbii, ale já bych dala. Ale ja cpu na balkon skoro všechno, na jihovýchod bych dala tuplem vše
Jinak budu objednávat ze Ziel. Parapetu a mám cukání tam přihodit bramboru ... a to jsem se ji před rokem vysmivala, beee ![]()
Ounz Nevím jakou přesně euphorbii, ale já bych dala. Ale ja cpu na balkon skoro všechno, na jihovýchod bych dala tuplem vše
Jinak budu objednávat ze Ziel. Parapetu a mám cukání tam přihodit bramboru ... a to jsem se ji před rokem vysmivala, beee ![]()
MP Meri kup si ji, já ji nadšeně sleduju a myslim, že teď je i dobrá doba. Jo a mají fakt hodně pěknejch sukulentů, jestli máš pro ně slabost a taky moc pěkný hliněný květináče..

Sweet Potato Ty blaho, nemáte na zahradě radioaktivní muldu? Připomnělo mi to ten vtip se závodníky tour de France. ![]()
continuity Trochu to tak vypadá, listy to má kak menší lopuch.
Vtip asi neznám.

I 
Sweet Potato Zahradník velkého hotelu zjistí, že mu růže narostly deset metrů do výšky.
Potom objeví i třiceticentimetrová rajčata a padesátikilové melouny.
Volá řediteli: „Já nemám nic proti tomu, že ubytováváme Tour de France, ale řekněte těm závodníkům, aby přestali chcát v zahradě!“

berush cista krasa ![]()
berush to je nádhera!
berush ani neviem, na čo skôr pozerať, nádherné![]()
berush To je krásná džungle!
Mně začíná nakvétat ta přezimovavší libora, tak konečně nevypadá jen jak přerostlá kopřiva.

Sweet Potato ha! to jsem včera třikrát obracela v bauhausu, jestli si to mám koupit a nakonec jsem ji tam nechala. chyba?
Mne se strašně líbí, jak ta květenství mění barvu. A navíc ji mámmspojenou s cestami na jih.
Sweet Potato tak příště![]()
Sweet Potato vypadá dobře, to je super, že se ti podařila přezimovat. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.