baltik O lupine to taky vim, ale na svahu kde je, by asi neprezilo nic jineho (uz tam byla, kdyz jsme se pristehovali). Je tam paradoxne sucho a nekvalitni podklad, akorat ostruzini sem tam. Ale uprimne horsi tady v okoli jsou smrkove monokultury, takze ji likvidovat nebudu, pokud se nebude sirit dal. Ale treba v Krkonosich jsem te lupiny taky videla cele svahy kam az oko dohledlo. To uz je sakra problem.
Kytičky aneb zelené prsty...
Magda jeeej tu nam tiez ale mastyri toky a kvitne takto prvy krat. Uz som ju chcela presadit a ostrihala som ju. Ty ju masnadhernu ![]()
tie kvety ![]()

Janulik03 a može byť tá popínavá hortenzia na slnku alebo radšej v tieni ako tie kríčkové?

A letos nám teda fakt jedovaté muškáty. Ta první je ještě víc svitiva než na fotce ![]()

continuity ten druhy je krasny,to jsem asi jeste nevidela takovou barvu.:-)
Pinot Noir ta zluta je nadherna.:-)
continuity krásné barvy, i ten jemný truhlík, i ty jedůvky ![]()
Janulik03 a ta vůně! Večer je nejkrásnější!
chia naše je ráno do cca 10 hodin na slunci a pak uż za domem ve stínu. Sestra má u altánu na jiho-západ, tam svítí od 11 hodin a taky ji má krásnou.
Magda to je super, ďakujem. Ja by som ju chcela dať k plotu, na ktorý svieti slnko doobeda, potom tam už je tieň zo susedovho domu. Tak to by možno mohla zvládnuť.
chia moja ma slnko takmer cely den a ide. Ale poriadne zakvitla az teraz po 4 rokoch a to som ju radikalne ostrihala. Mozno preto
Magda no vona je uzasna ![]()
Zarinya Pinot Noir děkuji.
Janulik03 dobrá správa, ďakujem.
Chrpy
Ještě jsou tam růžové, tady to není vidět.

Stříhat chce, to určitě. Omelu ji každoročně, nevešla bych se na terasu a kvete jak divá. Když jsme před lety stavili pergolu novou, musela jsem ji dost hrubé ostříhat , tehdy jsem se s ní loučila a vida jak se jí u nás daří! Jo a zkuste ji pohnojit lógrem z kávy, maminka ji tím zalévá celé léto a má to výsledky
Magda ja vysypam susenu kavu z kavovaru ku vsetkym kvetom a ze jej teda mame. Len teda do vnutornych kvetinacov nie ten nalet musiek mi stacil raz. Vonku je to parada.
Pinot Noir chrpy.
bájná květina mého dětství.
Cierna baza

a budleja este metlovita ale krasne kvitne

A pakosty v prerastenom zahone

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje