Janulik03 zajimavy je, ze celer a petrzel sezrali, i kdyz je to taky aromatický. No pristi rok uz jim nic kupovat nebudu, maji utrum.
Kytičky aneb zelené prsty...
teda!![]()
a cerveny jsou nejkrasnejsi,nevim proc tolik lidi pestuje ty ruzove...
V Kysuckom Novom Meste sme v parku videli takúto lúku, skôr teda lúčku, je tam ohradený kúsok trávnika a v ňom takáto krása.....![]()

Biely kvet krásna lúčka![]()
To jsou. Já bych chtěla jeden kout zahrady předělat na Trvalkovo trvnatý a echinaceu tam mít ve všech možných barvách. Manžel mi ten mišmaš moc neschvaluje, jemu se líbí bílá třapatka a jeden druh trávy. Něco jako na obrázku.

Kan Tak vynechat žluté a oranžové odstíny a namíchat bílé a růžové, to bude vypadat jemně a elegantně, proti tomu manžel nemůže namítat vůbec nic ![]()
Kan mne sa tiež páči rôznorodosť a farebnosť, našťastie môjmu manželovi je jedno, čo si sadím, súhlasí so všetkým![]()
tyjo když vidím ty vaše nádherný zahrady, popadá mě touha taky něco takového vlastnit..tak vstanu, jdu na balkón, oberu hrnek mšic z povíjnice (nekvete), zjistím, že macešky už to vzdaly definitivně, na růžích (nekvetou) zas rzivějí listy...a už jsem zas spokojená ![]()
Sweet Potato ty muškáty máš krásné ![]()
Mám asi stejné, ale zdaleka ne tak bohaté. Barvu jsem si nevybírala, přivezl je Rohlík, ale mně se líbí všechny.

Pinot Noir hej žerú, hneď ako začali rašiť prvé lísty. a keďže echinacea zlepšuje imunitu, tak sú teraz v podstate nesmrteľní ![]()
chia ty jo to ma nenapadlo ![]()
Biely kvet tak o toto sa snažím už štvrtým rokom a teda do tohoto štádia som sa ešte nedopracovala. To je tak krásne!
Takze lupina prezila prevoz,12 dni jsme byli u more a tady doma bylo kazdy den 35st,prselo jen jednou.....to by taky dala,jenze to vypada,ze nekomu zachutnala.Ma ozrane listy.![]()
Sweet Potato Pinot Noir Máte krásné muškáty. Mně ty moje nejdou vyfotit. Jsou ostře červené a po vyfocení mají růžovou barvu a ještě ke všemu rozmazané jsou.
Moje slunečnice - vypadají nadějně, napřesrok dostanou semínka větší truhlík, tohle byl první pokus a ani se mi nesnilo, že vyrostou tolik. V tom nalevo původně byl rozmarýn, nedařilo se mu, tak jsem ho vytrhala a zasela slunečnici... a najednou to jde ![]()

Mám obrovskou radost z mojí hortenzie
. O to větší, že roky usiluju o to vůbec nějakou vypěstovat! Kolik já už jich koupila a umořila
. Zatím všechny zašly, zimu prostě nepřežijí. A tohle byl prosím loni chudinka ubohý odkopek za 50,-, říkám pocem, tebe já zkusím. Loni narostla, ale nekvetla. Letos tenhle jediný, ale obrovský květ. Chodím se na ní furt dívat
. 
vanilka ta teda je ![]()

Taky mi ještě kvete lupina.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my