Taky mi ještě kvete lupina.
krasna!
ja ted sundala z lupiny dva minisneky.![]()
Naivne doufam z pozice nepolibeneho zahradnika,ze uz jini nebudou.Tady je denne pres 35 stupnu,koncem tydne maji byt ctyriceti stupnova vedra tak kde se tu berou sneci?![]()
Taky mi ještě kvete lupina.
krasna!
ja ted sundala z lupiny dva minisneky.![]()
Naivne doufam z pozice nepolibeneho zahradnika,ze uz jini nebudou.Tady je denne pres 35 stupnu,koncem tydne maji byt ctyriceti stupnova vedra tak kde se tu berou sneci?![]()
Zarinya mají klimatizované ulity! ![]()
To by mě teda taky nenapadlo, že vám tam řádí šneci.
no nekterym asi dosla,je tam strasne vyschnutych ulit a dva zivotaschopne jsem v rukavicich prenesla na druhy konec zahrady.Sem fakt zvedava,co z ni bude pristi rok.![]()
Ale vypada to,ze by to tu dala tak mozna doma jeste nejakou predpestuju.
Ted me napadlo ji obsypat kaminkama.Myslite,ze staci jakekoliv?Mam tu jen oblazky od more.Nebo museji byt ostre?
moora mavuně teď mají v zahradnictví Aronie. Kupovala jsem je před dvěma týdny a vypadají velmi životně. Čímž děkuju Pinot Noir za tip ![]()
Paní Ef diky kouknu
Paní Ef Rádo se stalo ![]()
Tak ještě jeden tip na trvalku, která podle mě není moc známá. Stokésie vypadá trochu jako chrpa, ale rostlina je nízká tak max 40 cm a květy jsou obří. Loni jsem zasadila jednu, přežila a teď už kvete, má dost poupat, takže mám na cestě dalších šest.

Pinot Noir Děkuju! Ta se bude rozhodně hodit, protože musím doplnit záhony s azalkami a vysoké rostliny mezi nimi nevypadají dobře.
Pinot Noir Teda to je květ! Stokésie říkáš, hm, hm.Zarinya Oblázky šneky asi neodradí, ale nic tím nezkazíš, trochu budou zadržovat vlhkost.
Sweet Potato jj uz jsem je tam nandala.:-)
A taky to hned vypada,ze je tam kytka tak snad to "nekdo"aktivne nevyhodi jako plevel.![]()
Pinot Noir muskaty voni!!!![]()
Pinot Noir ja ti asi zacnu posilat ucty!! ![]()
moora Viď. Jako by nestačilo, že nás ruinujou parfémy!
Prosím vás, takový ten klasický pryšec trojúhlý "ala kaktus" - můžu to nějak seshora normálně seříznout, když je to přerostlé?
![]()
Potrebovala bych osazet uzsi pas na celodennim slunci.
Dajte prosim tipy a ja si to pak nejak preberu..
Candance z vyšších řebříčky, mavuň, šalvěje, perovskie, i ta echinacea má ráda slunce. Nižší rostliny rozchodníky a milion skalniček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.