Takto mi kvitnú okná
Kytičky aneb zelené prsty...

chia Všechny kytky máš krásné, ale ty obří květy! Wow! To jsem ještě nikdy neviděla.
notna
sú veľké ako taniere a celá rastlina je vyššia než ja. skúsim ich odfotiť celé, keď prídem domov.
chia nádhera všechno!
Ďakujem
chia
to je paráda!
Prosimtě, tohle je impatiens/netykavka? A na jakém to máš okně? V samozavlažováku? Díky, máš to krásný.
Krasny to mate,vsechny.![]()
Pinot Noir četla jsem, že aby hortenzie zmodrala, tak se jí musí ke kořenům zakopat kus železa. Ale nezkoušela jsem to ![]()
Chci se zeptat, sléz po odkvětu stříháte? A šantu...?
Kan je to netýkavka drobnokvetá, mám ju na severných oknách. Tam sa im darí super, iné tam už nekupujem asi 6-7 rokov. Aj tie veľkokveté netýkavky som tam skúšala, ale tie nekvitnú tak bohato.
Kan a v samozavlažovacích mám úplne všetko, nechce sa mi polievať dvakrát denne
chia super, díky. Já ty samozavlažovací začínám objevovat až teď, protože jsem měla dlouho terakotu a proutí, které dosloužilo. Ty samozavlažováky teda vzhled nic moc, ale tobě to pěkně přerůstá, že není poznat nic.
Kan ano, nepekné to je len chvíľu, hneď po zasadení. Potom už sú skryté tými prevísajúcimi rastlinami. Aj na južné okná kupujem prevísavé, ale tam nemám favorita - teraz sú tam pelargonie, ale skúšam každý rok niečo iné.
Len treba mať na parapetách zábrany proti prevráteniu tých truhlíkov, lebo čím dlhší previs, tým ťažšie to je a stalo sa mi, že mi spadli a polámali sa. Dala som zábrany a je to v pohode.
chia bahenne ibisky mi skapali. Ty ich mas nadherne. A to okno ![]()
Janulik03 ďakujem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my