I v naší džungli něco roste

I v naší džungli něco roste

Kan super okna. Taky me napadlo ze asi vegetace blokuje svetlo.
Pinot Noir Ta oranzova je takova vic fresh, je mi asi vic sympaticka nez ruda.
brrr ty drobny rajcata ![]()
0zero7 Že tě tu vidím, tahle Strelicie roste u sklepů v Mutěnicích. Žádný květináč, přímo v zemi a peče na ni do dvou odpoledne.

0zero7 Akorát ta rajcata dozrávají postupně, tak bemám celý strapec jak v obchodě.
Něco pro milovníky topolovek. Tyhle rostou kolem zámku ve Ctěnicích na příkopu kolem cesty. Já se jejich příznivcem nestala, ta moje už je v kompostu, připadalo mi, že tu zahradu vyloženě hyzdí.

Kan whaaaaattttt????? Tak to je bozi!!! Ta moje klube list ale trvaaa to
brrr to neva! Urcite voni 100x lip nez v obchode.
A ikea porad nema kvetinace!!!![]()
A kongo ma novej list! Super. Pry teda muze vyrust do mega velikosti. 
0zero7 Že váháš. Ale přiznávám, že z obchodu jsem rajče neměla už dlouho, ségra pracuje na nějaké ekobio rajčatové farmě, tak máme přísun fakt dobrých i mimo sezonu.
Pinot Noir to mas normalne gradujici ruzi (muj tel napsal ryzi asi 6x haha) a videla jsem a insta fotku helenium. Bozi naprosto!
brrr Mnam!
0zero7Pěkne ti roste!

Srpnový barvičky![]()
Taky vám sem dám, jak nám vylétla zahrada během dovolené.

A ještě hortenzie na Sychrově

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.