Kytičky aneb zelené prsty...
SunEclipse Já nevím, asi keř?
Ale určitě ne takový strom

brrr a mangovník znáš? ![]()

Z toho kluka něco bude!

Dneska jsem strčila do hlíny řízek piley a monstery "monkey mask". Mám fakt děsně moderní sbírku
jsem zvědavá, jak se chytnou!
Pinot Noir mango nebrat, pěstuju se s ním už půl roku a jsem na dvou lístkách!
SunEclipse Neznám, ale tam bych ten strom tipovala.
brrr mama mi avokadovnik vypěstovala z toho semene. Akorat v určitou chvíli uschnul. Nevím co a proč. Ale měl dobře 30 cm a 15 listů.
Divnokvětina

Pinot Noir ty jsi byla nakoupit?? ![]()
Magráta no
. Mně se tu totiž pořád záhadně objevují místa, která volají po osázení!
brrr Páni!
SunEclipse A ochutnalas? Bylo jedlý?
Pinot Noir Zrovna minulý týden jsem čekala až mi PPL najde balík a přesně takový co máš ty, tam byl taky. Řidič byl taková koketa, pořád legrácky, že ten můj není v tom autě k nalezení, tak mu říkám, že beru tu krabici s kvítkama, no nedal.

Ounz Mně mango docela jede, hele! Ale až napodruhý, první pecka sice vyklíčila, ale pak se rozhodla, že přece jen bude lepší zčernat a zplesnivět...

Karoleena krásný
no, to moje zasazený má už taky černou pecku, ale ještě mu dávám šanci, pořád předstírá, že něco bude. A co tvoje brambora? Moje teď zamrzla ve fázi 'mám antenky, ale nemůžu se rozhodnout, jestli udělám i listy' ![]()
jinak mně ze 4 kytek, koupených na lupen pupen už 3 chcíply a úplně si nemyslím, zle bych byla tak neschopná..a teda ještě mi spáchala sebevraždu maranta fascinátor, ráno byla v cajku a večer, když jsem přišla z práce, kaput. Jen aby tu nebyly jen samý úspěchy..
Ounz Brambora furt nic! Zrovna dneska jsem ji ale přestěhovala a udělala jí skleníček z petflašky, ten z ikea ve kterým byla doteď jsem usoudila, že je asi fakt moc dekorace a málo funkční prvek... Tak třeba se jednou něco stane, ale už se mi začíná líbit i jen tak, zvykla jsem si. :D
Jo a to mango je teda i přihnojený, měla jsem tu totiž onehdá jednu epizodu se smutnicema, tak jsem do něj dvarát v rámci kúry nalila jakýsi protismutnicový hnojivo z Rohlíku, asi mu to sedlo.
K tématu neúspěchů můžu zrovna přihodit jednu africkou kopřivu, měla jsem dvě z výprodejovýho regálu v Bauhausu, úplně polomrtvý, ty teď rostou a kvetou jak divý, i přikoupila jsem jim kamarádku v zahradnictví, která vypadala, že má podstatně lepší startovací pozici, a ta teda zdechla téměř obratem, nevim co jsem jí provedla.
Karoleena no pokud to umře záhy po nákupu, je chyba imho někde jinde, než v naší péči. Blbý skladování, přelití...já když někdy v těch hobbymarketech vidim, jak ty nebožky stojej v kaluži vody.. ![]()
brambora je zajímavá samozřejmě i tak, ale moc bych chtěla, aby mi vyrostla ![]()
Kan netrhala jsem, protože v bufetu jich bylo dost a dost a byly jedlý prudce ![]()
SunEclipse mango me kdysi prekvapilo, jak to visi na tech dlouhych stopkach. Ja si to predstavovala spis jako broskve nebo tak neco.
Prosím o určení, poslední jsem si celkem jistá, že je jiřinka.

Mha To první je mydlice, straslivej plevel, plejeme z kvetinoveho záhonu jak o život.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my