eM A já to ještě okopavam! Fakt toho mám řádek, ještě jsem si říkala, jak pěkně kvete![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha Tak příští rok ji mas všude.
Spolu s japonskou sasankou největší bestie!
eM nonono! Letos jsem ji s velkou slavou zasadila a tresu se, aby prospivala!
edit: a japonskou sasanku budu sazet zejtra ![]()
Pinot Noir Včera jsem si fotila sasanky větší než já.

Sweet Potato jo, sousedi taky takové mají. Moje letos vyrostly stejné jako loni, možná se to rozšiřuje, ale zas mi nepřipadá, že nějak extra rychle.
Pinot Noir Včera jsem si fotila sasanky větší než já.
Tak přesně téhle se nemůžu zbavit už pár let. Vykopala jsem ji snad do hloubky jednoho metru a ona se zavrtává čím dál hlouběji a každý rok vyraší a furt obráží. Děsnej plevel rozpinavej ![]()
notna Vždyť jsou krásný!
Sweet Potato Většinu roku mají jen obrovský listy a zahlusi ve svém okolí úplně všechno.
Mha hledala jsem to prostřední, PlantNet vyhodil možnosti cínie, krásnoočko, krásenka, gazánie a marokánka. Takže cokoliv ![]()
Pinot Noir Mha To prostřední jsem měla loni a předloni na záhonku, akorát so nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje.
Mochyne peruanska je nove rajce :)

moora Krása! Já to měla vyseto v oranžové a asi nejedlé formě, kvůli těm lampionkům, na usušení. Slimáci byli rychlejší.
Kan zraly to prej jedly je, ale asi nemam odvahu to zkusit
Kan Juuuu! Ta je!
Karoleena tak to mas krasny ale! Se mu dari.
Ounz me zdechl dalsi list na te vetsi alokacii a pak se ukazalo, ze ma asi takovy ty musky (Myceto philidae?) a k tomu navrch takovy ti pidi bily mrchy co nechavaj trochu pavouci stopu jakoby....) no tak jsem ji umyla, presadila a koupila Grub Grenade (Stratiolaelaps scimitus) a dobry. Dala jsem to do vsech kvetinacu, pro jistotu, ono se to musi stejne rozdistribuovat. Zatim to vypada, ze pozabijeli vsechny skudce!
moora oo, krása a závidím!
0zero7 svilušky? Tak to tě lituju, škudci jsou vždycky otrava! Není divu, že se alokacii nedařilo. Tak snad si to ovládla..
Ounz uz je to vic jak tyden a neni po nich ani stopa, ti prospesni broucci jsou fakt super! Alokaci vyhodila dva novy listy, tak snad ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my