Kytičky aneb zelené prsty...
Biely kvet kezby,ale pochvala patri Estara ja jen okopirovala jeji prispevek,abych pochvalila.![]()
Zarinya Aha, to som si nevšimla...![]()
Janulik03 prší a prší, vyzerá to skutočne na obdobie dažďov ako v trópoch, ale máš to krásne zelené, tvoja záhrada sa mi páči, taká divoká. A wisteria![]()
Děkuji všem za pochvaly přímé i nepřímé.![]()
Po dnešním brutálnm lijáku ovšem fialová růže připlácnuta dolů (šlo to ale celkem spravit) a největší lupiny dosti rozmašírované (to šlo napravit hůř).
viktorka_od splavu nasla som ![]()
mas nadhernu zahradu
viktorka_od splavu pivonky a souseda lupiny![]()
![]()
Zarinya jj pivonky budou:-) ale kosatce to uplne zlikvidovalo:-(
Nádherné to máte. Já se teď každý den procházím po zahradě a kochám se, jak nádhernou barvu všechna ta vydatně deštěm zalitá zeleň má
, to jsem roky neviděla. Líbí se mi i plevel
.
vanilka Jo!ale ted uz by mohlo zacit leto.![]()
Nádherné to máte. Já se teď každý den procházím po zahradě a kochám se, jak nádhernou barvu všechna ta vydatně deštěm zalitá zeleň má
, to jsem roky neviděla. Líbí se mi i plevel
.
![]()
Zarinyauž o víkendu ![]()
vanilka no,a ja jdu do prace...![]()
Je nejakej trik, aby kopretiny doma ve vaze nesmrdely? Asi neni, ze. Ja je mam hrozne rada, skoda, ze to do vazy moc neni. A vsimly jste si taky, jak ubyva tech kvetoucich luk? Pamatuji si, ze driv jsme meli vsude fialove zvonky a nebo takove ruzove strapate (my jsme tomu rikali kohoutci) a sly z toho natrhat uplne kytice kvetu. A ted prd....:-/
Karja ani mi nemluv zvonky jsem si nasadila na zahradu a ono se to siri jak plevel!:-) zato kopretinam se nedari vubec:-( jeste se mi libi chrpy a ty obcas rostou ruzne u chodniku, no jevim jestli to sadit. jo a vlci maky
predloni jsem koupila seminka, vyrostla silena dzungle, pak jsem to vytrhala, loni tam nic nebylo a letos zas dzungle:-))
viktorka_od splavu Chrpy a maky jsou moje dalsi oblibene. No prave, driv to bylo jak plevel a ted to za moc nestoji:-/
viktorka_od splavu jezis,dzungli maku mi musis vyfotit,prosim.![]()
a zvonky sem letos vubec nevidela.![]()
Zarinya Vid, tatik rikal, ze to muze byt znicene postriky z poli ale v nasi lokalite se chemie muze pouzivat velice omezene, spis vubec. Takze je to asi spatnym kosenim a udrzbou nebo nevim cim, ze ty louky tak zasly. I jsme s babickou driv hodne sbiraly byliny a louky toho bylo plne, ted aby clovek takovou ,,vicedruhovou,, pohledal.
Tak u nás taky džungle z máků. Nechali jsme je, škoda posekat.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje