barbucha A nejsou už jenom odkvetlé? Pak mě napadá akorát, že se otevírají v nějakou hodně omezenou dobu ve dne. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Odkvetlý nejsou, prostě se jenom zavřely
No uvidim co ty nový poupata, jestli vůbec k něčemu dojde... hele v tom Hornbachu byly otevřený odpoledne, a já je tady o víkendu hlídám jako ostříž celej den - a nic! ![]()
Zlatohlávci si dali sraz na šeříku.

barbucha Hmm, snad poradí někdo jiný, já se přiznám, že nejsem schopna určit, co to vlastně je za kytku.
Muzete nekdo doporucit nejake dobre zasilkove zahradnictvi? Nejsem schopna nekam dorazit osobne. Predem diky
Pomoc!!
Koupila jsem si před časem na balkon tuhletu roztomilou kytičku (bez popisu, v Hornbachu mezi venkovníma kytkama)... má hezkou modrou barvu a žlutej střed - kterej jsem ovšem od zakoupení neviděla, páč pevně zavřela všechny květy a nevotevře je ani ve stínu, ani na sluníčku
Co to je a co mam udělat, aby se mnou kamarádila?!
Mne to pripadá ako nejaký okrasný mak, z kvetov ktorého sa už tvoria makovičky.
ziginka zalezi co chces kupovat, ale ja mam vybornou zkusenost s havlis.cz, maji tam teda myslim jen okrasne trvalky, ale vse vzrostle, zivotaschopne a parazitu proste:-)
Mne to pripadá ako nejaký okrasný mak, z kvetov ktorého sa už tvoria makovičky.
Makovičky se nedělaj... a je nízká a hustá, spíš takovej kobereček by vytvořila, vyšší jsou jen ty poupata.
Tezky tady s tema něco pěstovat!

Děda by si s kosou leda usek nohu, bude muset přijet soused se sekačkou. Ta louka je obsečená po okrajích (ať se nám dobře chodí k sousedům pro vajíčka :-), takže tam byli včera děcka poschovávané a hrály na špiony nebo tak. Pár hodin byl od nich pokoj.
Estara Růže i brambory jsou krásné. U nás na ty květiny snad dojde řada, až přestane být přední zahrádka "ve výstavbě".
takže tam byli včera děcka poschovávané a hrály na špiony nebo tak. Pár hodin byl od nich pokoj.
šiš, teď jsi mi připomněla, jak jsme se plížili ve vysoké trávě a hráli si na indiány ![]()
Zakvitol tymián, je lepšie zostrihať ho?
continuity neviem kde na slovensku uz nie su luky, ale u nas teda su a krasne. Nie vsade ale ze by vymizli to teda nie.

Estara kombinacia ruzi a zemiakov je super
milacka ja nestriham , ani moc nesusim tak skor na vonu vonku ho mame
Na chalupě v Podkrkonoší to už taky krásně kvete.

4n4 ty brdo, to asi bude riadna supa ked takto porastie
paraaada
dik ze si si zmyslela ![]()
Růže začínají ve větším

A tradičně lupiny.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje