Potrefenáhusa Díky, velikost nevadí, tak akorát pro děcka ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie jo, děckám nebude vadit, že je to podobnej vopruz jak trhání rybízu :-)
no a my se teď právě zabáváme jinak, ale teda aspoń už máme vanu ![]()

Potrefenáhusa dik uz som odkaz videla to urcite buduci rok skusim, aj ked budem doma vysmievana tym. Odbornik ma zotrie jak malinu
, ale potom bude cubrniet ![]()
Potrefenáhusa ta dlazba je krasna, takze bude aj na chodbe? ![]()
No presne pre toto sanam nechce do tej kupelne, aj ked teda by to bolo super
budetd to mat krasne
Potrefenáhusa inak na ten kopcek s hlusinou by som dla ruzovu podopokryvnu miniruzu a kocurnik.
Janulik03 dlažba bude všude, po pravý straně je tam ještě nově postavenej záchod (dřív byl v tý minikoupelně a bylo to strašný), na fotky to zatim teda není, ale už se blížíme!!!
Dlažba je moc pěkná a je i taková příjemná naboso na chození, jestli můžu zatim posoudit, asi se bude muset dost udržovat, ale my postavením záchodu přišli o okno (dveře teda budou mít prosklenou tu horní část a asi i dveře od koupelny, ale i tak tam toho světla strašně moc ubylo), tak snad to aspoň trochu zesvětlí
Janulik03 to je dobrej nápad!
Potrefenáhusa a je to tac cementova?
Som si pozerala a tie sa mi pacia velmi. Tak pockam na referencie od teba
mohu prosím využít místní CML k identifikaci plevele? vyfotila jsem nejčastější plevele, co mi tu rostou a neznám je, a ráda bych věděla, co to je, jestli si mám dát na něco obzvlášť pozor - zejména jestli to není nějak šíleně rozpínavý a invazivní, případně co s tím atd. atd. budu to sem dávat postupně s čísly pro lepší orientaci a předem díky všem a zároveň omluva, že to tu vytapetuju.
a jako další bych ocenila radu, co se svlačcem. zatím trhám (povrchově, kořeny to má strašně hluboký), stříhám...ale je to tu furt. tak nevím, kdybych tomu nechala volný pole, zda to nebude za chvíli úplně všude - nebo se to ustálí. guglila jsem, ale je to prej předem prohranej boj. jen nevím, co by se stalo, kdybych nedělala teda nic...
Potrefenáhusa ze? Nenarocne.

mitford sister já mám svlačec v záhoně se zeleninu a je to strašnej boj, má to takový bílý křehký poměrně dlouhý kořeny, já na to mám nástroj na odstraňování plevele, musí se dost do hloubky, jinak to člověk přetrhne a je to fakt nekonečnej boj. Ale v tom záhoně to fakt nechci, mít to někde u plotu, je to asi jedno
mitford sister trham a trham. Nemam rada chrmiu tak vsetko skor rucne alebo ak nie je blizko ine radtlinstvo, tak vriaca voda
mohu prosím využít místní CML k identifikaci plevele? vyfotila jsem nejčastější plevele, co mi tu rostou a neznám je, a ráda bych věděla, co to je, jestli si mám dát na něco obzvlášť pozor - zejména jestli to není nějak šíleně rozpínavý a invazivní, případně co s tím atd. atd. budu to sem dávat postupně s čísly pro lepší orientaci a předem díky všem a zároveň omluva, že to tu vytapetuju.
EDIT: fotky jsou malý, protože velký to nebralo, zase není nic vidět. tady je link na sdílenou složku, kde "snad" bude vidět líp)
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Potrefenáhusa dik, krasna
Potrefenáhusa Chápu, že člověk vidí hlavně tu práci, co ho čeká, ale na fotkách vypadá zahrada velice malebně ![]()
(Když si vzpomenu na dřinu, kdy jsme pozemek, kam vyváželi stavební bordel při stavbě bytovek, měnili na zahradu, úplně se mi sevřou vnitřnosti.)
Potrefenáhusa Náhoodu pěkná zákoutí, já mám letos z džungle megadžungli, jak konečně pršelo, tak všechno neskutečně vyrostlo.
Konstrukce jsou super, co já bych za ně dala. Můj muž totiž neustále dělá veškeré opory silně poddimezované...![]()
Kopeček je asi někde na slunci, což? My máme taky v jednom rohu jakýsi mix písku a nějaké vápenaté navážky, ale zase se do toho hrozně dobře sadí a dobře se to pleje - teda plelo, letos to je nepropustně zarostlé. Ale je to ve stínu, takže jsem tam navalila hosty, japonské sasanky, kontryhely aj.
edit. kontryhely, proboha, ne kontryhele jako motýle...![]()
![]()
Divoká rajčata jsem měla loni, mně docela chutnala, muž nad nimi ohrnoval nos - vzhledem k tomu, že se celkem blbě sklízí, tak jsem je letos ani nevysadila. Ale z nějaké odrůdy mi šíleně rostou sazeničky, v navezené hlíně do skleníku, jedno rajče vedle druhého, venku na záhoně taky, desítky rajčat pořád raší jak blbé. ![]()
Estara napodobne, taky jsem je loni zasadila a muz je letos odmitnul, pry je chut skoro stejna a pracnost o hodne vyssi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025