Dnes som vysla von a vsetko je krasne

Clematis zacina

Takto ma zatienene korene viktorka_od splavu

Ruze , kocurnik, ruze

Janulik03 krasa![]()

Pardon za mnozstvo, ale vypustili ma von ![]()
viktorka_od splavu videla som ze ti plamienok moc nejde tak som ti chcela ukazat ako tie korene zakryt aby boli v tieni. Su tam hosty a veronica.
Janulik03 jj dekuju, ja ho zastineny mam.. ale ze nesnese jilovitou pudu s tim asi nic nespravim a nevedela jsem to:-(navic je u zidky, ktera ovsem nestoji smerem nahoru, ale dolu (jakoze koreny rostou podel betonu z jedne strany)
Janulik03 prosím te, tam das fólii a nikdo nepozná, co je pod tím!!!!![]()
ja si teda myslím, ze než na to dojde, tak snad do toho vyžere rez velkou díru, je to na dobry cestě...

Janulik03 To je úžasné. Kdy se můžu nastěhovat? ![]()
drzim palce, nechces tomu pomoct? Trosku postuchat....,,![]()
Pinot Noir aj hned a kludne na cele leto. Deti sa maju kde hrat, Elzickabude vo vytrzeni a bude fajn. ![]()
viktorka_od splavu ahaa no tak to je tazsie. Zas mas ine krasne
Magráta dakujeeem
Potrefenáhusa ta lavicka ja nadherna ![]()
Potrefenáhusa já neryju. Postupuju podle odbornice (nebožky) Vlašínové, líné zastánkyně zdravé zahrady. Když chci v trávě nový záhon nebo plochu bez trávy, tak na to místo dám kdykoliv během sezony rozložený karton a na něj nastýlám posekanou trávu. Jde to dělat už i mezi vysazenými keři či rostlinami. Na jaře se na to nasype trochu kompostu, podkud chci něco sázet, jinak se s tím už nic nedělá.
crazydaisy Ale to zní zajímavě. Ten kartón tam zůstane?
Sweet Potato zůstane, úplně se rozloží. Já jsem si tak založila dýňoviště a jeden vyvýšený záhon. Nějak nebyl nikdo ochoten to zrýt
, tak jsem hledala alternativu. Já tou posekanou trávou vůbec mulčuju kde co. Moc často se na chalupu nedostanu a díky tomu tam přežijou i rajčata, cukiny, dýně atd. v těchto vedrech běžně 14 dní bez zálivky.
Janulik03 To je taková krása. Nemohla bych u vás dělat třeba zahradního trpaslíka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.