Potrefenáhusa aaach
ta je hadam najkrajsia
Kytičky aneb zelené prsty...
Som sa na tie lusky z redkviciek pytala otca co je vyuceny zahradnik sice v praveku, ale ani nikdy o tom nepocul a tiez vsetky vyhadzal. Dohodli sme sa ze buduci rok vyskusame, ja teda redkvicky nejem v ziadnej podobe tak neposudim
Janulik03 mně se hrozně ty slézovky líběj tmavě růžový, já asi ještě dokoupim, ona je to dvouletka, kupovala jsem loni, kdo ví, jestli se bude rozmnožovat sama
Potrefenáhusa no mala by sa, ale sestre vzdy chytie plesen ci co a takmer nekvitnu. Ty ich mas ukazkove. Ale prikup aj ruzove, cim viac tym lepsie ![]()
Janulik03 já jsem loni koupila tři sazenice, letoška se dožila tahle jedna.
Měla jsem na dvorečku vypěstovanou ze semen, akorát jak to kvete až napřesrok, tak se mi to zdá za dlouho, já to chci krásný hned!!!
ale takovej kopeček by s topolovkama taky nemusel bejt špatnej!!!!
Potrefenáhusa jooo![]()
Janulik03 Krásná zahrada, úplné pohlazení pro duši.
crazydaisy Úžasná úroda a skvělý nápad, taky nemám moc lidi na rytí, tak to zkusím.
A tady se pochlubím cizím peřím, tohle nám teď roste pod okny na dovolené. 
4n4 pokud ten karton s nastlanou trávou budeš chtít použít jako záhon, tak stačí na jaře nahoru dát směs zeminy s kompostem (na dýně může být samotný kompost) v cca 10-15cm vrstvě.
crazydaisy díky
Potrefenáhusa aha co som nasla. Nieco na ten tvoj kopcek kde si dala modre trvalky. Vraz tam este travy ![]()

Janulik03 koupila jsem ještě jednu ostrozku a něco odolnyho “pelyňkolistýho”
a začala kvest i divizna

Potrefenáhusa oooooo![]()
Potrefenáhusa hezký
. Mně moji krásnou, modrou ostrožku opakovaně zlikvidovali (stejně jako lupinu) slimáci![]()
Janulik03 jj dekuju, ja ho zastineny mam.. ale ze nesnese jilovitou pudu s tim asi nic nespravim a nevedela jsem to:-(navic je u zidky, ktera ovsem nestoji smerem nahoru, ale dolu (jakoze koreny rostou podel betonu z jedne strany)
pokid trvas na plamenku, tak zkus Clematis montana. Ten v jilovite pude roste, aspon u nas. Je ruzovej a bilej, kvety mensi, ale nemusi se vubec rezat, aby kvetl.
Ginger díky moc!
Potrefenáhusa jak se jmenuje ta oranžová "lilie" vlevo na fotce?
Potrefenáhusa Taky jsme zkoušela ředkvičkové lusky a jako žádná hitparáda... Nevím, jestli mám tak zásadě odlišné vnímání chuti než jejich propagátoři, ale teda přijde mi, že ty ódy jsou poněkud nadsazené. ![]()
viktorka_od splavu denivka, roste to jak vzteklý
Pomluvila jsem tu svůj plamének, že moc nekvete, ale musím se mu omluvit, teprve to rozjel.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY