moora mám teď nově ze Spomyšle keř podobného typu, Ocasatec raný, kdyby tě to zajímalo. ![]()
![]()

moora mám teď nově ze Spomyšle keř podobného typu, Ocasatec raný, kdyby tě to zajímalo. ![]()
![]()

Juhuuu..já si dneska na kurzu poprvé v životě umotala věnec ![]()

Je to teda krásná relaxační záležitost. Teď s ním šup do okna.
Pinot Noir v stredu idem do zahradnictva. Beda ti ak ho budú mať
Lama_z_Lana ale ten sa ti vydaril ![]()
Měla bych posekat trávu, ale ten pohled mi rve sekačku z ruky :-D. A čmeláci vypadají spokojeně, tak jim ještě chvíli nechám prostřeno. Jasně, je to plevel, ale mně se moc líbí.

Lama_z_Lana nádhernej moc! ![]()
já jsem se letos zmohla jen na kýčovitej na dveře, ale tak jsou tu děti, no...
(ten korpus z révy je praktickej, každý roční období do toho můžu vrazit něco jinýho)

whiskas ještě s tímhle začínej! ![]()
to říkal jeden starej sedlák na chalupě: jak vezmeš kosu (dneska teda sekačku) do ruky, pustíš ji až na podzim!
RoSa Pardon, ale onen sedlák měl bohužel pravdu ...
.
Lama_z_Lana No ale ten věnec je nádherný!!
whiskas tie modrence je škoda pokosiť.
whiskas je to krásné. I s beruškou! ![]()
Janulik03 Stará existence RoSa děkuju ![]()
Bylo to fakt zábavný.
Lama_z_Lana ten te uplne paradni
Z intenzivního gardeningu mě poprvé v životě "chytly" záda... takže brufen, zahřívácí náplasti.. nu což, i v mém věku může být něco poprvé
Chtěla bych se zeptat, odkud, mimo Spomyšle, ještě objednáváte rostliny? Upravili jsme ještě kousek předzahrádky a chtěla bych to osadit, jde o úplně obyčejné trvalky typu dlužichy, k tomu možná motýlí keř, ale tady u nás teď fyzicky prodávají hlavně užitné rostliny typu rybíz. Koukala jsem na zahradnictví Flos, tam mají všechno, co bych teď potřebovala, máte s ním zkušenost?
Myrtila neobjedvam, ale pravidelne nakupuju u Flose a u Krulichu Na Petynce
moora To je určitě ono, tak ti pěkně děkuju a nemáš zač! ![]()
moora A mají tam ty rostlinky všechny pěkné, nebo je potřeba vybírat? Aby mi kdyžtak nepřišly nějaké horší, které by si třeba nikdo nekoupil.
Myrtilanakupuju od Flose pravidelně , aktuálně mám na cestě od nich dva balíky za asi 11 tisíc. ![]()
Rostliny jsou někdy takové unavenější, balí to do plastových nosičů, kde je volný prostor a občas se vysype dost hlíny (třeba ze Spomyšle teď přišly rostliny zabalené naprosto precizně, tam se nevysypalo ani smítko, ale zase jsem hodinu jen dobývala květináče). Vždycky se mi ale všechno uchytilo, i když ty rostliny třeba nevypadaly úplně top, takže u nich nakupuju opakovaně.
Nejkrásnější rostliny v nejlepším stavu posílá Havliš (Safro), je to ale dražší, využívám ho spíš pro keře a raritnější rostliny.
Pinot Noir Díky, tak já to zkusím, to, co budu objednávat, budou celkově spíš odolnější rostliny, tak snad se chytnou dobře.
A ty balíky, budeš pak obsah dávat na IG?
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.