CCo je to za šrapnely?
Kytičky aneb zelené prsty...
Brzy se uzdrav![]()
Mha Zimolez kamčatský, tzv.kamčatská borůvka.
Tak tys chtela zalejvat, jo?

moora Žába na prameni ![]()
Mně by klepla pepka, žab se hrozně štítím.
moora tak ta je poradna!
moora Hoho, tak ta je hustá!!! ![]()
A já mám na své pidizahrádce po loňské invazi švábů pro změnu invazi slimáků. Vůbec nevím, kde se vzali, loni tu nebyl jediný! Teď mraky, včera jsme seděli venku s návštěvou u vína a vlezli nám i do talíře, naštěstí odloženého na zem! ![]()
Jsou jenom hrozně malincí, docela jsem blízká říct roztomilí.
Ale bojím se, že vyrostou!
Mha dakujem
Sweet Potato akože už máš plody, jo? Panecku to je rýchlosť, to máš niekde v skleníku ?
moora jsem si jednou pěstovala skokana zeleného v truhlíku na balkoně. Když se mi poprvé ukázal, rozumnej skočil z jednoho do druhého, tak mě málem kleplo. A to mi připomíná, ze se ještě neukázal ježek. Ten mě taky pěkné vyděsil.
moora to je boží fotka ![]()

jdu na to

zasazeno začátkem března z cibuli z ledničky
Janulik03 Ne, ono to i normálně dozrává brzo, v půlce května. Letos to vzal hopem. Tohle byly první, z nedočkavosti lehce podtržené.
Makara Asi mi unikl příběh o cibulích v ledničce.
když vidim ty tulipány z ledničky: měla jsem (taky sázeno v únoru/březnu) v truhlíku narcisky, teď jsem vyndala cibule, ptž tam chci dát něco jinýho... kam s těma cibulema? nať jsem ustřihla tak 5cm od cibule... do země na zahradu nebo suchý do sklepa do krabice? nebo do lednice? ![]()
RoSa Cibule by správně měly zůstat v zemi, ustřižené na 1-2 listy, dokud samy nezatáhnou, tím se vyživí. To je tak do června. Ale chápu, že ti překážej. V zemi na zahradě mi to přijde skoro bezpečnější, než ve sklepě (to bych je dobře očistila, osušila, zabalila a doufala)
Edit: jo sorry, narcisy! Do zahrady.
Sweet Potato ahha, mala som dojem, ze je fakt priskoro. Ja mam muchovniky, kvitli, su ešte malé, a som zvedavá či prežili mraz.
RoSa do země na zahradu, ale listy by se stříhat neměly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my