Makara
valam sa v nemocnici
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03
chudáčku. Tak brzké uzdravení Tobě.
Janulik03 no, to mě první napadlo a nechtěla jsem to slyšel. Tak ať si co nejdřív fit.
Janulik03 tak ať jsi brzy v pořádku ![]()
Janulik03 Ale ne. Ať je vše brzy v pořádku. ![]()
https://www.najdije.cz/patraci-akce/
Skvělý projekt, sbírají data o výskytu invazních druhů. Aktuálně třeba zavíječe zimostrázového. Jde tam nahlásit, jestli se u vás vyskytuje nebo ne.
Sweet Potato dobrá stránka, u nas je buxusovy zavijac uz od roku 2019, od vtedy u nas v pbci zostali len moje buxusy a ešte jeden sused ma. Zvyšné už dali všetci preč .
Tento rok som si všimla že už zas maju niektorí posadené, tak hádam im vydržia. My už budeme zas striekať ![]()
Janulik03 preji brzke zotaveni❤️
Sweet Potato zrovna dneska jsem objevila pavučinky a dokonce i ty hnusný housenky!! právě včas, škody na listech zatim žádný... a to jsem ho letos v únoru-březnu už asi 3krát stříkala, dle návodu... no tak dostal další postřik, svině čínská! ![]()
Janulik03 rychlou rekonvalescenci a ať najdeš zahradu v pořádku!
RoSa Tak tu svini svinutou zrovna nabonzuj.
Sweet Potato nemám fotku k přiložení, zejtra to blejsknu
u nás je to asi marnej boj, vypadá to, že tu stříkám a bojuju jen já
co takhle chodim s Ronýsem, tak vidim ožraný buxusy v zahradách, lidi s tim nic nedělaj... kdyby to aspoň uřízli a hodili na oheň!
Janulik03 tak at jsi brzo doma a rekonvalescenci radne uzij. Odpocivej! ![]()
Janulik03brzké uzdravení!
Pinot Noir ty pivonky ![]()
Garfie krásné
Sweet Potato zluta je moc hezka. Loni jsem presadila oranzove a zatim jsou bez kvetu
Za jak dlouho vam po vysazeni vykvetly pivonky? Prvni rok asi velke ocekavani mit nemam, ze?
Janulik03 šetři se prosim![]()
(jsem to nejdriv napsala bez diakritiky ale musela jsem to opravit:-))
Vilemina
ale jenom květy, ne? nebo celá, jakože i kmen?
já jsem kontrolovala zahradu, a vypadá to, že dobrý... dokonce mladá meruňka má deset miniplodů! poupata pivoňky taky dobrý, květy šeříku teda zrzavý a nový šťavnatě zelený výhonky břečťanu jsou hnědý - uplně spálený jak od ohně... jo a na balkoně mi zmrzla bazalka, přísavník pětilistý je trochu ožehnutej, ale ten to vydejchá snad
No vidiš to... mně se bazalka na balkóně naopak rozbujela! Ale já ji mám krytou, v rohu zdi.
Hele koukala jsem na ten barák porostlej vistárií dole na Klamovce, květů mraky, ale jakoby suchejch, odkvetlejch. To přece je ještě brzo... že by to taky zmrzlo? Hrozná škoda, když to kvetlo, bylo to krásný...
Tak ať jsi brzo fit! Konečně ses musela na chvíli zastavit, když si jindy nedáš říct ![]()
Sklizeň zahájena. Snad nebude letos jediná.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my