Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 22:06

Mohučanka Děkuju .

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 22:09

Všem marodům držím palce!

A jubilantce přeju ještě další spokojené roky.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 22:40
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 22:53

Garfie to je ale krasavice 

a vsichni ostatni samozrejme taky...

whiskas to plati samozrejme i pro piskvorku, drzim pesti 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 07:56

Dadoo nolita Kokoska 

Děkuji všem.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 08:55

whiskas je to blbé, no. Aj naša jazvečíčka mala nádor nerastúci od určitej velkosti a nebolestivý na mliečnej žlaze a vydržala s ním ešte 5 rokov. Tak hádam sa aj vám tak pošťastí ešte aspon kusok šťastia s nou prežiť. Držím palce.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 11:00

Janulik03  Bohužel veterinář právě říkal, že tento typ nádoru  roste rychle, proto ta plánovaná operace.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 11:46

whiskas ach jo. Myslím na Vás. 

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 14:08

whiskas to mě moc mrzí, držte se

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 14:23

Janulik03 Magráta 

Děkuju .

Nedá mi to a jedu s Piškvorkou ještě na jednu kliniku. Myslím, že by jí měli/mohli udělat alespoň UZ, RTG, protože dg. pouze pohledem a pohmatem přece není absolutní. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 15:50

Inspirovala jsem se vedle a chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s Dornovou metodou u psů. Čtela jsem na ní dost chválya uvažuju o ní trochu u starého psa, ale na druhou stranu mám strach, aby mi ho nějak nerozhodila. On už drží hlavně silou vůle a fakt se bojím, aby když se do toho šáhne, to nebylo jenom horší. Jsem teda dost ovlivněná i tím, že jsem na ní sama jednou byla a bylo to dost špatné (ne bolestivé, ale hrozně amatérské).

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 16:16

Zina moje dcery maji (navic jsou obe fyzio), zeptam se

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 18:18

Zina mam, taky u stareho psa a zkusenost pozitivni, ale urcite zalezi na tom konkretnim provaditeli, moora nebo dadoo snad budou mit i konkretni jmena u vas, ja jsem z jizni moravy

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 18:19

Zina ja mám, ale u mladého psa. Nášmu sa raz podarilo po salte na vodítku si zraniť nohu. S tou nohou sme chodili nejaké 2 týždne na veterinu, bral lieky, magnetickú vlnu a kríval, veľmi sa to nezlepšovalo, nohu štril a držal hore. Potom sme šli na Dornovku (jeho chovatľka sa jej venuje) a dala ho dokopy po 1 sedení! Na druhý deň začal nohu zaťažovať, čiže niečo do seba to asi má.

Teraz chodíme na dornovku, keď vidím, že si ťahaním na vodítku alebo lietaním a skákaním z výšky poposúval platničky a vyhodil si chrbát, hneď po 1 sedení vidno, že sa mu uľaví, úplne sa mu zmení držanie aj chôdza.

A čo som videla videá naprávania starších psíkov, čo dáva tá pani, čo mu dornovku robila, tak tie pokroky sú fakt takmer okamžito viditeľné, ale myslím, že to nie je vhodné u každého psa - ale skúsený terapeut Dornovky by to mal vedieť odhadnúť.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 19:13

Jollinka se dnes seznámila s Fredíkem a proběhla společná procházka. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 19:41

Dalia  Sluší jim to spolu. 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 19:47

Dalia jezevčíci a jejich ohrnuté uši 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 21:20

whiskas 

To jsou špatné zprávy, vím, že se o těch sarkomech mluví v souvislosti s očkováním proti vzteklině, tak se vždycky rozmýšlím, jestli jo nebo ne. Je to smutný no, já jsem zatím pohřbila jednu kočku a tam to bylo hodně rychlý, do 5 dnů hotovo, což je milosrdný v tom, že se v tom člověk ani zvíře neutápí moc dlouho. K těm penězům, a asi už jsem to tu psala, jsem neskonale šťastná, že se dá pro zvíře pořídit tak dobrá péče. Pokud na to člověk má, proč ne. Jako četla jsem i naprosto extrémní příběhy, kdy už jsem si fakt říkala, ať už to zvíře nechají v klidu odejít, ale zkusit jednu operaci, do toho bych určitě šla a předem se domluvila na podmínkách, za kterých už neprobouzet. Ale držím palce, ať se Piškvorka probudí a ještě nějaký čas pobude  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 21:26

A z jiného soudku, CDK se nám pokouší přidělit invalidu, který dříve jen sem tam proběhl zahradou. Teď se nám chodí vyvalovat za dveře. Muž říká, že mi hraje na city. Je fakt, že kdyby měl kompletní sadu končetin, prostě bych ho hnala, takhle už uvažujeme o tom, že ho necháme kastrovat. Se to ve mně pere.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 21:30

dynda Děkuji .

Jak jsem psala, dnes jsem Piškvu naložila a jely jsme ještě na jednu veterinu. Nějak se mi nezdálo, že by někdo určil druh nádoru tak od boku a navíc bez vyšetření ...

Tedy nové zprávy: tak jistě, je to nádor, jestli zrovna sarkom není jasné (byť je to ve výsledku asi jedno), ale byl alespoň učiněn odběr krve (kvůli věku kočky jsou prý před operací důležité jaterní testy a zdraví ledvin). Tyto testy dopadly dobře  a je rozhodnuto. Jdeme do toho a nový termín operace je již toto pondělí 23.4. Nádor se zdá být ohraničený, ale samozřejmě nikdo nikdy neví, ale já pevně doufám, že to vyjde a vše doře dopadne. Strašně moc si to přeju.

UZ a RTG se prý před operací nedělá. Po operaci bude vzorek odeslán na histologii. Údajně se nenasazuje ani chemoterapie.