U pani chovatelky to vypadalo dobre, tak verim, ze i doma to bude na pohodu. :) jsou si dost podobni, jen Zili se neusmiva jako Inkoust furt (ten to ma dany palenim pod bradou) ale jen kdyz na to mysli :-D
Chlpáči a iné
Jak se tu nedávno probíraly ty vyteklý nervy, tak dneska na Cida tak hnusně zaječela, že mě to už pár hodin mrzí. Fakt je, že byl poměrně nemožnej, ale příčinu zaječení byla spíš kombinace přemíry práce a starostí ohledně Terka, čili si to Cid nezasloužil. On o tom samozřejmě už dávno neví, ale já si to obracím tu zleva doprava a zprava doleva a pořád mě to štve :-/.
to chapem, clovek nad tym rozmysla, mrzi ho to (aj ked pes uz davno zabudol). mne sa Zuna par tyzdnov dozadu pobila na cvicaku. prisli sme, oddelili sme a pani zacala lutovat svojho psa, tak ja - automatika s ohladom na Zuninu minulost - som jej nasadila kosik, vykazala ju prec a dokonca pripla k plotu. taka som bola vystresovana a nestastna. ked sme to rozoberali, ze co a ako sa stalo, tak ludia potvrdili, ze iniciator sporu nebola Zuna. tak to ma to vtedy tak strasne zamrzelo (a doteraz mi je z toho tazko), ako som sa zachovala: ze som ju nepodporila a neverila jej, pricom ona sa vlastne iba branila. a zasa mi je z toho zle, sakra.
To je skvelá fotka
Krásny kocúr
Tak máme za sebou první bikejöring pro zranění
Až na omotávku kolem lampy zezačátku to bylo na jedničku, i trasu si pamatuje! Akorát ti lidi zase... a dneska kupodivu byli jak blbí pejskaři. Už jsme se vraceli a u sousedního paneláku jsme míjeli dva pány, jejichž psi si hráli na louce opodál, Bonnie si ničeho nevšímala a klusala si unavená domů. Tak nejenže ten starý na ni začal mlaskat, aby šla k němu! (tvl, mám ji uvázanou ke kolu!), tak navíc k Boňuli přihopsal ten jeho pes a jal se ji otravovat. To se stane, ale chlápek místo aby si psa zavolal třeba, tak se jal rozprávět "jóóó, to jsem taky jednou takhle jel na kole s Brokem..." Tak jsem si Bonnie přivolala a odfrčely jsme ![]()
To je skvelá fotka
Krásny kocúr
Díky, krásnej, ale k smrti znuděnej a otrávenej
Až mu v pondělí vyndají stehy, tak se obávám, že od nás odejde a už se nevrátí ![]()
Ale kdepa, maximálně se na chvíli někde schová, aby vytrestal a pak se vrátí a bude očekávat radostné vítání a vysší příděl kapsičky (naše Máša)
Jako von je na kočku abnormálně hodnej a tolerantní, snese hodně, od injekcí přes tablety, ale tímhle kornoutovým terorem teda dost překračujeme meze
Pokud by stačil zvýšený příjem krmiva, tak z toho vyvázneme ještě lehko ![]()
Nojo kornout oni snášejí velmi těžce..doufám, že dobrej nášup to spraví ![]()
Nejhorší je ta nuda, jak nic nemůže ... Kdyby tak třeba chtěl koukat na televizi jako Goliáš, to by bylo
. No ještě 3 dny, 4 noci, stříháme metr ![]()
No, ta nuda je blbá. Vlbý je, že se jim to nedá ani vysvětlit..ale ono to uteče!
no věřte tomu, že ty momenty, kterejma Goliáš kompenzuje koukání na televizi, jsou fakt nevyfotitelný
Právě
Kdyby se z toho aspoň poučil a dával si příště bacha, kam leze...
Vidím to živě a v barvách, jen ta televizní zábava by se mi hodila teď ![]()
v tej krabici vyzerá tak milo. Ako malý satanko.
Díky, krásnej, ale k smrti znuděnej a otrávenej
Až mu v pondělí vyndají stehy, tak se obávám, že od nás odejde a už se nevrátí ![]()
Určite neodíde, kde by našiel lepšie?
Možno bude chvíľu trucovať, ale ono sa to spraví.
Dívala jsem se na ten bikejöring a upřímně vás obdivuju, já bych asi po 5 minutách skončila někde v příkopě, ať už vlivem nějakýho zajímavýho protipsa, nebo náhlé potřeby něco označkovat. To jste do toho skočili s Bonnie rovnou po hlavě, nebo jste předtím dělali nácvik bez kola, třeba při běhání?
v tej krabici vyzerá tak milo. Ako malý satanko.
Tak trošku ![]()
To chápu, že ti to bylo líto. Mě tyhle lidský přešlapy taky mrzí, viz výš, ale snažím se z nich pokud možno poučit a netrápit se tím ještě dalších X dní. Přijde mi, že oni našim provinilým pocitům moc nerozumí, skoro bych řekla, že jim vadí víc než nějakej náš okamžitej neadekvátní výlev. Když je pozoruju ve smečcce, tak oni to taky občas prostě přeženou, ale rozhodně si to pak nějak nevyčítají, prostě se jede dál :-).
A chtěla jsem se zeptat, protože mi přijde, že máš docela přehled - nedoporučila bys nějaký psí seminář se cvičením? Teď nám utekl jeden cvičící pobyt a já bych docela bych se Cidem někam vyrazila, třeba na víkend, ale nechce se mi jezdit naslepo. Do agility se asi pouštět nebudeme, ale třeba poslušnost ho docela baví a klidně bych s ním zkusila i něco novýho, kde nebude vadit jeho lehká ztřeštěnost.
Jj, nejdřív jsme trénovaly canicross a až bylo jasné, že Bonnie při běhu nic moc nezajímá, zkusily jsme kolo. Je pravda, že když nám přes cestu přeběhla veverka nebo na nás vylítl labuťák, trochu ji to rozptýlilo, ale ve valné většině vyjížděk se samozřejmě nic takového nestane.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje