Čerstvě vypranej pes na férovku vytuhnul u televize
Ani nevím co tam má za program ![]()

Ani nevím co tam má za program ![]()

Kamarádčinu synovi zemřel ve čtvrtek pejsek na torzi žaludku. Pro mě je to velkej strašák, ale poprvé to slyším konkrétně, že se to v mém okolí nějakému psovi stalo. Musel chudinka hrozně trpět. Bylo mu teda kolem 13, vzali si ho z útulku. Tak mu udělali poslední tři roky krásné...
Marbuša nekdy v pulce leta na to umrel pes dceriny tchyne, bernsky salasnicky. Bylo mu asi 6 let, krasny pes. Uz ma nove stene, stejnou rasu. Ale samozrejme to obreceli vsichni, vnuk se uplne bal na chalupu k babicce jet, kdyz tam nebude Danny.
Potrefenáhusa jo, je to hodně genetika + velký hrudník... já jsem si o tom dost načetla už při svém prvním RR, hlavně jaké jsou příznaky... měla jsem z toho hrůzu, vizitka na veterinární záchranku visela na nástěnce protože klasika: tyhle nehody choděj nejradši v noci a u torze se musí jednat rychle...
a jinak @všem děkujeme za přání, Ronýs je statečnej, ale je to jak na houpačce: jeden den čipera, pak se plouží a nežere, pak zas lepší... to rozhodnutí bude hrozně těžký, kdyby to přišlo ve spánku, byla bych vděčná!
RoSa Připojuji se s přáním co nejvíce dobrých dnů ještě ![]()
RoSa taky moc gratuluji ke krásnému výročí! Ať mu zdravíčko ještě slouží!![]()
U nás to taky krásně roste a sílí.
Mám ještě volné dva chlapecky. Kdyby někdo toužil po partakovi..
Všichni kluci černí s bílou.
Nejrozkošnější je ta bílá špička ocasku ![]()

Já si vždycky myslela, že je to právě problém jen velkejch psů ![]()
Ježiš nepřivolávej to
Je to prostě dědek, no! Hele my všichni senioři máme dny lepší a dny horší
ale to ještě není důvod si přát abychom se už nevzbudili! ![]()
Žere? žere. Venku si počmuchá a udělá co má? taky, že jo. Tak vydržte...
To jsou pěkný puclíci ![]()
Ani nevím co tam má za program
![]()
Dadoo Ty hnědý jsou jak plyšoví
Samozřejmě jsou krásní všichni!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.