Potrefenáhusa nas tulak, dedinsky frajer a milacik vsetkych susedov ![]()
Chlpáči a iné
Janulik03 je to na tý fotce vidět, jakej to byl bourák ![]()
Potrefenáhusa ze?
Janulik03 tak já mám pro ty liščí vořešáky všech barev fakt velkou slabost ![]()
si myslím, že Paktofonice by její dvojka moc nepoděkovala
No to veru nie, u nás frčí radiátor a pohodlie, záhrada by sa im asi páčila tak v lete na opaľovanie ![]()
Ináč ja si nesťažujem, náročný bol ten prvý polrok kedy bol Percy malý a Amy ešte divoká. V marci bude mať tri roky a je to presne ako u Janulik03 a RoSa. Doma na gauči je to šťastný pes, dnes si bola ráno zabehať (to má strašne rada), baví ju coursing, no proste všetko možné pričom môže behať, ale v daždi a zime ju musím z domu vyháňať, a pokiaľ je po desiatej večer tak je úplne jedno aké je počasie, vonku nechce ísť ani za nič. Percymu počasie nevadí kým mu nieje zima, jeho ten šport zas tak neberie. :D
A minule som sa smiala, niekto spomenul, že Boston je vlastne Bonsai Boxer ![]()
Janulik03 Fotku nevidím, je to tá z Instagramu? To ste vy?
paktofonika ano a na fotke je moj otec a moja dcera
a biely drsoñ Kubko
Janulik03 Krásna fotka :)![]()
dzizisketa Potrefenáhusa baltik K nám naštěstí žádný bezpečák ještě nedorazil a všichni máme feny, takže občurávaní rohů nehrozí. :-) Ale už tam ti psi nebývají tak často, jeden kolega se odstěhoval, další fena umřela. Ale šéf tu svoji vozíval i na dohledy a na výzkumech bývá občas psů hafo.
paktofonika ano a aj celkom nostalgicka. Je to uz 30 rokov od jej vytvorenia. Ten cas tak leti.
Ked som nasla tie srare fotky tak sa naozaj Denisa , nasa jazvecikova dama s Elzickou podoba.
Nemám IG :-(. Neumíte sem někdo dát fotku psa Janulik03 ? ![]()
999 uz viem preco moje fotky nevidiet. Som len na mobile a mam plnu schranku odkial sa vkladaju fotky. Dalsie mi nejdu vlozit a stare nevymazem cez mobil. Davam povolenie vlozit sem niekomu fotku ![]()
ice Hele, návštěvy cvičáku v pubertě - kapitola sama pro sebe! Jedne tejden jsme odcházeli málem s metálem, druhej tejden pes neudělal pomalu ani sedni. Časem se to an něčem ustálí, u nás většinou směrem na opačnou stranu, než co je ten metál :-D.
Janulik03 Díky :-)
Friga oci ako koraliky ![]()
Tak janulikovi pejskove ![]()
![]()

Potrefenáhusa dakujeeem ![]()
Taky dakujeeem ![]()
![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025