Je po veceri...

Je po veceri...

Potrefenáhusa Diky!
Potrefenáhusa rano bude mysicka?
Potrefenáhusa chce vééén, nééé?
Zu no ja neviem,mam cairn teriera a teda ten potrebuje vylietat bez ohladu na to, ci v ten den bol na zahrade alebo s nami v byte, navyse teriery su dost spolocenske plemeno, tych 9 hodin na zahrade bude pre neho dost a urcite si vupestuje daky nie velmi ziadany navyk ( nas z nudy hrabe jamy, nahana okolo plota ludi a auta a to je na dvore len ak ideme u svokrovcom/starkej, pricom ma pristup do domu). Ono pes na dvore sam behat nebude, maximalne je vyhoda, ze tam urobi potrebu a pripadne sa zabavi po svojom napriklad nicenim vec a pod. ak nebude mat pocit dostatocnej interakcie.
Potrefenáhusa To bych do něj teda neřekla, že z něj bude útěkář
ehm, že mu v útulku dali jméno Tramp už jsem tu myslim psala? ![]()
manžel neumí fotit, tak rozmazaná fotka, jak to u nás vypadá celé dny na venkovním stole. Když je větší zima, leží všechny tři chůvičky na něm, aby náhodou nevomrz ![]()

Friga je krásná! Už jsem se doma chlubila, jakej další ig účet sledujem. ![]()
Všichni tu jsou úplně boží ![]()
Potrefenáhusa Moc děkuju :-).
nellielovett diky! Jen to s tim instagramem asi neni na me? Nebo jsem to nejak takhle po ranu nepochopila? Ja insta nemam ![]()
DrowRanger jen upřesním, určitě neočekávám od zahrady, že se tam pes zabaví a po příchodu domů půjdeme na gauč, tu jsem zmiňovala jako výhodu, že by třeba netrpěl celý den a mohl právě vykonat potřebu.
Friga jé promiň, jsem si spletla Frigu s jinou fenkou.
Ale to nemění nic na to, že je krásná.
V pubertě jsem často vážně uvažovala o tom, že v noci přijedeme do útulku, odkud Bonnie máme, a hodíme jim ji tam přes plot. Naštěstí se to cca ve dvou letech zlomilo ![]()
nellielovett to neva
me to spis zmatlo, jakoze ma jinej nekdo insta s Frigou nebo co ![]()
dzizisketa Já si říkám, ještě přežít tenhle rok...loni ničitel, letos pubik, pak už bude jen zasloužený klid. Bude to mladý, vyrovnaný sebevědomý pes.
Do parku chodí pes a neviem ho identifikovať. Má modrú, modrohnedú krátku srsť, je obrovský (trochu menší než vlkodav) má asi modré oči, obrovské spustené uši, hrozne slintá a z boku vyzerá tak trochu ako krava (hrudník má hlboko). Napadá vás čo za rasa by to mohla byť?
paktofonika Tesák!!!

Potrefenáhusa No niečo medzi tým a weimarským stavačom. Nemá také padnuté líca a nie je taký vráskavý:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.