Potrefenáhusa ten výraz na poslední fotce ![]()
Chlpáči a iné
RoSa já už viděla v metru i obézní vižlu a bylo to dost strašný
Tak mu tu stolicku nechajte a dajte tajne to krasne kreslo potiahnut. Uz asi mozete ![]()
![]()
![]()

Potrefenáhusa aneb "bydlím u svých zvířat" ![]()
Kokoska to zas neee, musíme se podělit :-)
Potrefenáhusa ahha, chapem. ![]()
Potrefenáhusa Americká verzia je ta čo som dala fotku. Sú väčší a majú mohutnější hrudník, niemaju takú atletickú postavu.
dzizisketa můj úplně nebyl, ale tak vydrzim to!!!![]()
Tak Otíčka už nemáme.
V týdnu jsme byli na veterině, nelíbil se mi... udělali mu sono a krevní testy, výsledky příšerný - slezina obrovská přes celý břicho, žádný červený krvinky... takže se mu blbě dejchalo jak neměl čím okysličovat krev. Veterinářka pravila ať počítáme se dny a přijdeme kdykoliv!
Dneska měl těžkou noc, nechtěla jsem čekat až se začne regulérně dusit, tak jsme ho hned ráno odvezli. Usnul rychle a v klidu.
Škoda, že s náma nemoh bejt ještě dýl, no snad ten jeden rok mu vynahradil - i přes všechny potíže - ten předešlej život. Co to přesně bylo, to nevím a je mi to už jedno... zjevně to bylo prostě beznadějný.
Tak teď jsme holt smutný. Bylo to zlatíčko...
Předem dík za soustrast atd., asi nebudu každýmu odpovídat a víc se v tom vrtat.
barbucha Je mi to ľúto ![]()
barbucha Ale bože, to mě mrzí!
Josef včera na cvičáku ostuda největší!!! Snad ani jednou neposlechl, přivolání vůbec, zabila bych ho. Rok pryč takže puberťák nejhorší! Jen jsem si přišla postěžovat.
Von určitě nerad
.
paktofonika Podle mě je ta fotka Percyho jak do kalendáře
.
no snad ten jeden rok mu vynahradil - i přes všechny potíže - ten předešlej život.
Určitě jo
.
Otíček
Jestli teď někde vzpomíná, určitě má na co!
barbucha to me mrzi ![]()
barbucha Měl se u vás krásně!![]()
wendulka Ja kalendár plánujem,len potrebujem viac kvalitného materiálu zo zimných mesiacov, fotenie snehu mi vôbec nejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje