paktofonika Příště se zeptej majitele
.
Chlpáči a iné
německá doga? ta naše ze sousedství slintala tak, že páníček musel chodit venčit s ručníkem ![]()

paktofonika tak Cane corso?
Nejakej mastin, mastif? Já ty molosovity moc neumim
cane corso mě napadl taky, ale ten nemá velký plandavý uši
Tak on to bude predsa len ten Weimarský stavač. Akurát ja som doteraz videla vždy len tie atletické typy.

My jsme smutní, kamarád Monty se stěhuje do Květnice. Vzpomínáme

Cvicme v rytme!

dzizisketa jak ji to bere tak decentne, aby damu neurazil ![]()
paktofonika A nemůže to být cane corso?
Zina a nebo obézní výmarák ![]()
paktofonika Já už jsem taky jednoho hodně velkýho výmara viděla, třeba začali přerůstat, jako to potkalo jiný rasy. Nebo je v něm něco přimíchanýho :-).
Monty je přegalantní, třeba míček rovnou pouští, když vidí, že by ho chtěl jiný pes
Bonnie má ale radši pořádnou rvačku, jako předvádí Trnka s Rufíkem.
Potrefenáhusa Koukám, že s tou snahou si zacvičit to dopadá fakt všude stejně!
Mně zrovna v úterý vyprávěl můj dentální hygienik, jakožto ctitel a chovatel výmaráků, že existuje americká a německá chovná linie a k tomu několik barev, modří, šedí a takoví nahnědlí.
dzizisketa pořádná rvačka je nejlepší, akorát pejsek , co má o 14 kilo míň, do toho musí jít s pořádným nasazením ![]()
Zina no, chápu, že jim to na tý karimatce neklouže...ale navalej se na ni fakt při každý příležitosti
(navalej a buď chtěj drbat nebo se perou)

dzizisketa americká varianta by mě celkem zajímala, mám pocit, že američani, když se do toho pustěj, tak z toho vždycky udělaj nějakou mě nesympatickou variantu (moc velkou/moc roztomilou/nebo různě jinak divnou)
jo a to ošklivý štokrdle vyhodit nemůžeme, protože si ho oblíbil vyvítekdo

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje