Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 17:53

RoSa 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 18:11

RoSa mate to moc krásný!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 18:14

RoSa Super, Ronny má určite obrovskú radosť.  Ja by som ležala tam ležala s ním :D

Offline RoSa
10058 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 18:20

Janulik03 Potrefenáhusa paktofonika 

díky! mám z toho taky obrovskou radost

ty kamna jsou krásný i jen jako kus nábytku, no a pak taky to není žádný anonymní koupený kus, ale vzpomínka 

na odpolední procházce jsem sbírala větvičky na podpal, asi tady budu brzo za podivínku

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:17

RoSa Nadherna kamna 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:23

Tak psisko ma za sebou 24 hodin naproste hladovky! Spikli jsme se proti nemu vcera s pritelem a nedali mu fakt od stolu vubec nic. Vyhodila jsem granule a naservirovala mu kapsicku, ktera obsahuje jen kruti maso ve vlastni stave a je urcena na vyzivu stenat/psu v rekonvalescenci. Ani do toho nestrcil cumak! Dnes rano, kdyz jsem si chystala obed do prace, jsem mu zkusmo hodila trochu suche ryze. Vyluxoval to v mziku a chtel jeste. Ale kdyz jsem ho prenesla k misce a upozornila, ze kruti kapsicka tam na nej porad ceka, tak po me loupnul okem, jako ze si delam srandu.

Nerikejte mi, ze je normalni, ze pes cely den nezere a pak da prednost suche ryzi pred krutim masem!? 

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:25

MP Marge asi mate vegetariana

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:27

viktorka_od splavu Prosim te, jeste si delej srandu  Ja uz zacinam mit obavy, ze mi misto krabu zahyne pes!!!

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:27

MP Marge hele, mozna není zvyklej? Můj předchozí pes -nalezenec- se úplně zkraje vrhal na suchý rohlíky a s masem chudák vypadal, ze vůbec neví, co si počít...-ale rychle to pochopil.pak je tu ještě varianta, která se mi u štěněte  nezdá moc pravděpodobná, ze má třeba blby zuby a boli ho kousat (ale to pust z hlavy)

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:31
Reakce na paktofonika:

Žerú vaši psy hlinu? Chýba im niečo alebo je to len zlozvyk a zaháňajú nudu?

​Bonnie ne, ta se "normálně" pase na trávě, ale znám psy, co hlínu žerou. Tak je to asi normální.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:34

Potrefenáhusa Ale on u te rodiny predtim dostaval normalni steneci stravu - to se jim zase musi nechat, ze na nem nesetrili; prinesl si s sebou ruzne pamlsky, granule, ba i pastu na podporu chuti k jidlu (tak si rikam, ze uz asi s jidlem zlobil i tam)! Zadnej chudinka zubozenej to v tomhle smeru neni...

No ty zuby, on ale rozkouse na co prijde - kdyz prehryzal kabel od nabijecky, tak ho ocividne nebolely, tak se mi to nezda. Vubec se snazi vsechno ukrast a rozzvykat, jak uz to stenata delavaji, vcetne veci jako kelimek od jogurtu - to by prece nedelal, kdyby ho bolely zuby, nebo jo!? A zere jablka!!! Kdyz sezere kus jablka, tak by snad sezral i kapsicku, vzdyt to maso je od pohledu krehky a stavnaty, jen se rozsejpa...

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:43

MP Marge no a co rika na opravdovy maso? 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:43

MP Marge tak to bych se o zuby nebala...ještě bych mu to zkusila dat z ruky, jestli si nevezme a pak už bych se s nim asi moc nemazala 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:44

U nás závody v roztomilosti, Trnka si chtěla hrát a povedlo se ji to tady rozhejbat

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:50

MP Marge no a co rika na opravdovy maso? 

​No zere "nase" kure - varena stehna a kridla v polevce, nebo kureci prsa z grilu. Syrove odmitl. Miluje parky, ac si nejsem jista, ze to se pocita jako "opravdovy maso". Jeste jsem vcera delala veprove kotletky, ale to mu nechci davat, protoze jsou marinovane v takove opravdu ostre korenene marinade. Nic jineho jsme zatim doma nemeli, protoze v mem oblibenem obchode doslo bio hovezi.

Tatinek ma teorii, ze konzervu/kapsicku nezere, protoze uz mu to nase kure zachutnalo a ted nechce nesolene a nekorenene, ale to je podle me blbost, protoze treba to kure varene na polevku bylo taky nesolene. A pak, proc tedy zere suchou ryzi bez niceho!? 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:52
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge tak to bych se o zuby nebala...ještě bych mu to zkusila dat z ruky, jestli si nevezme a pak už bych se s nim asi moc nemazala 

​Ona uz myslim Samantha navrhovala predstirat, ze je to nase jidlo a dat mu to z naseho talire - nejsem si jista, jestli to myslela sarkasticky nebo vazne, ale dnes vecer to zkusim 

No a nechala bys mu to teda v misce a cekala, az vyhladovi? 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:53
Reakce na Potrefenáhusa:

U nás závody v roztomilosti, Trnka si chtěla hrát a povedlo se ji to tady rozhejbat

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 20:02

MP Marge ne, když to do 20 minut nesezere, tak bych mu to sebrala a dala k příštímu krmeni (granule jsem teda nikdy nebrala, ty jsem nechávala zobat po těch dvou kouscich celej den (ale když sežral dávku, už jsem neprisypavala), ale teoreticky se to tak nemá dělat)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 20:11

Potrefenáhusa Aha, tak to jsme nezkouseli... My to tam vzdycky nechavame, kdyby jako zmenil nazor  Ale ja to sleduju jako ostriz, takze vim urcite, ze ani sousto nechybi...

Jinak oni prave v tom PetSmartu na zaklade informace, s jakou chuti zere varene/grilovane kure a ryzi, navrhli, ze bych mu to tedy mohla varit pravidelne, kdyz to chce  Jenze ted jste me tady vydesily s tou alergii a navic, z kurete a ryze urcite vsechny potrebne vitaminy a ziviny nedostane, to je jasne i mne jako zacatecnikovi  Jako mohla bych mu do toho prikrajet jablko, lilek a zeleny salat, ale stejne 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 20:44

MP Marge hele to bys poznala, Rufik třeba žádnou alergii na kuře nemá...taky můžou bejt alergický na soju, kukuřici v těch průmyslových krmivech.

a jako myslím, ze když dodrzis pestrost a cca 2/3 masa, 1/3 zeleniny a přílohy, sem tam mu tam něco přidáš (já dávám lososovej olej (ten hl.v zimě) a mořskou rasu, sem tam kus tvarohu apod....ze by to mohlo byt v cajku. Jen teda dost často nemuzou nezkvaseny mliko, tomu bych se vyhnula (průjem hroznej)