viktorka_od splavu jako musim zaťukat, že se to zlepšuje, taky už jí je rok a půl, ale některý věci nejdou nechávat. Třeba přetahovadlo mám takový pěkný dlouhý, upletený z flísový deky, měla jsem dvě, to první spolkla v nestřežený chvíli během minuty. Takže to jim pujčuju jen pod dozorem a pak odebírám. Ty ponožky, to žere furt. Polštáře, deky už teda taky dlouho nic. Ale žere občas třásně od koberce a v létě překousala dvakrát šňůru k čerpadlu, i když byla natěsno omotaná kolem studny. Taky máme ožranou plastovou konev na zalejvání kytek a řadicí páku v autě...minulou zimu zlikvidovala všechno, co bylo zakrytý netkanou textilií, jsem zvědavá letos...
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Riadiacu páku? A to ožiera za jazdy ? ![]()
Potrefenáhusa priznavam ze me obcas napadne, kde se ty fusky vlastne u vas berou![]()
jinak mne bylo chudacka napred strasne lito.. ze jako nema ty hracky a tak.. haha jsem byla v mziku vylecena
viktorka_od splavu vono taky kde se berou ty boty, co malej pejskej neustále roznáší po celým baráku, že jo....no ale když je uklízim tak počtvrtý, tak je do toho botníku už hodim ![]()
ponožky si standardně někdo (=já) sundá třeba pod dekou v obejváku nebo na židli v kuchyni, no...(páč se mu s nima nechce do patra do koše jen tak, tak že je tam vezme, až bude mít cestu a pak...
)
paktofonika za jízdy fakt ne, tak drzá zase neni :-)
Potrefenáhusa ty ses fakt utajena segra, to neni mozny!
(vzdycky si vzpomenu a zastydim, kdyz nekdo vytahne “neporadnyho chlapa, kterej nechava vsude ponozky” - zadnyho takovyho neznam, u nas je nechavam vyhradne ja![]()
boty mi divny neprisly, bezne nejdou otevrit vchodovy dvere, to je asi stejny lautr vsude..
viktorka_od splavu Haha, zrovna minulej týden jsme se kvůli ponožkám rozptýleným náhodně po bytě tak trochu chytli s přítelem, no kdo si myslíš, že je u nás původcem toho jevu... ![]()
Téma ponožky je u nás tiež na dennom poriadku
Pes má na nich nejakú úchylku, ale našťastie ich neničí, len vždy chytí a poponesie o kus ďalej, takže vlastne vyrába ešte väčší bordel než už je...
Wanda von Dunajew to je Rufíček!!!![]()
Karoleena ja si kolikrat prinesu na pohovku teply fusky a kdyz zvednu polstar zjistim ze uz tam dvoje mam![]()
a panovi to nejak vadi?![]()
A pak jim kupujte hračky.

Zina bylo to hodně rychlý?
Potrefenáhusa Elzička aj suchý chleba zje, je to popolnica
u nás suchej chleba a rohlíky jenom když je můžete ukrást z topení a pak se vytahovat na jiný chudáky moc hladový pejsky, že vy máte a oni ne

a trnku má rád každej!!!

Bratři v triku ![]()
ale prohlížet ty letní fotky, když je teďka všechno zmrzlý jinovatkou, je teda mučení!

Téma ponožky je u nás tiež na dennom poriadku
Pes má na nich nejakú úchylku, ale našťastie ich neničí, len vždy chytí a poponesie o kus ďalej, takže vlastne vyrába ešte väčší bordel než už je...
To je Chico!!! Preferuje, pravda, podprsenky, ale ty si hlidam jako ostriz, takze ma vetsinou smulu. Takze nastupuji ponozky. Nejradsi ma, kdyz predstiram, ze se strasne zlobim, ze sebral ponozku, a zacnu ho honit po byte, to je ta uplne nejlepsi zabava
Jo, a jak ty ponozky krade, tak si je strada ve "skrysi" pod posteli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje