MP Marge a já dycky říkám: "šiš, Rufe, ty seš jak malej!!!Takhle to tady tahat po celým bytě!!" a von kouká po očku, má to v hubě, vrtí strašně ocasem a bručí.
MP Marge a já dycky říkám: "šiš, Rufe, ty seš jak malej!!!Takhle to tady tahat po celým bytě!!" a von kouká po očku, má to v hubě, vrtí strašně ocasem a bručí.
MP Marge Potrefenáhusa jj, najlepšia zábava proste
a vonku zase vyťahuje topánky (máme na verande policu so starými, v ktorých chodíme po záhrade)... si to odnesie doprostred dvora, sedí nad tým a "stráži" ![]()
Zina Plyšové (okrem medveďa od Kong) už nakupujem dávno ![]()
Vcera se Chicovi "postestilo" a ukradl mi klobouk:

MP Marge to bylo rychlý, soudě podle toho, jak je fotka rozmazaná ![]()
A odmitl ho vratit:

MP Marge když moje máma našla malýho Čendu (předchozího) u Kralup u kraje silnice, naložila ho do auta a než dojeli do Prahy, tak jí na zadním sedadle sežral z klobouku celý dno...
![]()
Ja jsem akcni a zacnu hulakat "coze!? Kdo zase ukradl ponozku!? Pockej, ja te chytim!" a udelam vyhruzny pohyb smerem ke psovi. Ten zajeci nadsenim, rozzari se mu ocicka, ocas doslova lita ze strany na stranu - a je z toho pulhodinova honicka po byte ![]()
MP Marge Potrefenáhusa jj, najlepšia zábava proste
a vonku zase vyťahuje topánky (máme na verande policu so starými, v ktorých chodíme po záhrade)... si to odnesie doprostred dvora, sedí nad tým a "stráži"
Boty Chico taky moc rad, ale ty zavirame, protoze je hryze, a uz mi u jednoho paru odkousl podpatek ![]()
krásná viď ?
a díky :-)
Nadherna, ja si na konvice potrpim a mam moc rada tyhle vzory ![]()
MP Marge když moje máma našla malýho Čendu (předchozího) u Kralup u kraje silnice, naložila ho do auta a než dojeli do Prahy, tak jí na zadním sedadle sežral z klobouku celý dno...
![]()
paktofonika Potrefenáhusa Otázka pár minut, než vyrve ty pískadla. Pak má občas ještě hračka chvíli štěstí a hrajeme hru, že já to tam nacpu a oni to zase vytahají, než mi dojde trpělivost. A kuchá to pochopitelně ten starej, kterej by měl už mít rozum.
Magráta Díky :-).
Zina U nás to takisto trhá tá čo už by mala mať rozum :D
Zina Doufám, že kačenka dlouho netrpěla!![]()
Potrefenáhusa
Pidlivokej kačenkovrah, hamba!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.