Sweet Potato 2 minuty max :-D.
paktofonika Takže vlastně takovej návod pro ostatní - Máte zlobivýho pejska? Pořiďte si druhýho, ten bude určitě hodnější :-D.
Sweet Potato 2 minuty max :-D.
paktofonika Takže vlastně takovej návod pro ostatní - Máte zlobivýho pejska? Pořiďte si druhýho, ten bude určitě hodnější :-D.
Takže vlastně takovej návod pro ostatní - Máte zlobivýho pejska? Pořiďte si druhýho, ten bude určitě hodnější :-D.
Ted jsem OPRAVDU rada, ze pritel neumi cesky a necte Parfumanii!!! ![]()
Nas ma uchylku na oprate ponozky, ktore kradne z kosa na pradlo a poslednu dobu rad stahuje ponozky z noh malemu, pripadne kradne vyhradne jeho ponozky a odmieta ich vratit, musim ich menit za pamlsok. A najvacsia radost je vytiahnut muzovi nepozorovane z vrecka na teplakoch papierovu vreckovu, to uz kradne ako skuseny zlodej, muz to vacsinou nezisti a uz len najdeme kopku z roztrhanych vreckobiek niekde v byte...
DrowRanger Zina si uvedomujem ze mam doma poklad. ![]()
Aj ked neviem, ci som to prave teraz nezakrikla.,,,,,,, moja dama sa vie akurat pohorsene tvarit a chodi zalovat ked mrchy snoria po kuchynskej linke.
Zina No veru. Mladší si len cmúľa ![]()

Janulik03 tieto zlozvyky mi pridu roztomile, horsia je ta pazravost. Pred asi tyzdnom nasiel vonku hnusne smradlabe kuracie torzo doniesol to domov...snazila som sa mu to vytiahnut z huby a neslo to. Doma nastastie vymenil za kusok masa...a minule mi doniesol z lesa srnciu nohu, ked som mu ju konecne vzala a zahodila, rozbehol sa za nou cez bodliaky do bazuriny
.
paktofonika No ale ťuťu!
DrowRanger
tak mne to tiez pride roztomile, ale zas nemusim po nej upratovat. Na bordel mi tu staci maly ( no uz prvacik ). Ja by som teda aj to istym sposobom nazvala domacim milacikom

Janulik03 tieto fotky si mala dávať do detského vlákna pred 13 mesiacmi!!!! ![]()
DrowRanger nemozem strasit mlade matky a potencialne matky ![]()
paktofonika ňuňu ![]()
Potrefenáhusa
uz si koupila novou kachnu?
Magráta ne, to by bylo tak na 5 minut a ta blbka to žere
Potrefenáhusa neurazaj Trnku ![]()
Hele taky vaše kočky někdy vzdychaj? Takový to eeeeech-chchchchchh, zpravidla poté, co se na vás pátravě zahledí? Vykládam si to jako: “no co už s tebou..”
Ounz No takto vzdychajú aj psy, teda tie moje určite. Hlavne Amy, keď nie je po jej tak si zhlboka vzdychne, alebo sa niekam znudene zapozerá a aaaaaach božeeeeee :D. Ešteže nevie rozprávať, to by som si vypočula teda :D
paktofonika no náš boxer taky takhle vzdychal, obvykle když po něčem toužil a já to ne a ne pochopit, ale u těch koček je to takový legrační ![]()
Ounz To minule mi niekto hovoril, že boston je vlastne bonsai boxer. Niečo na tom bude ![]()
paktofonika
haha to je dobrý! Ale boxeři sou
a tím pádem i bostoni sou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.