Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:23
Reakce na Janulik03:

MP Marge pochopila som to správne , že pes nežerie granule preto, lebo priatel ho krmi od stola? 

To by som tie granule odmietla aj ja 

​No ja se tomu psovi zase tak nedivim  Jen ze on to svoje zradlo tak nejak ignoroval uz od zacatku, kdy jsme mu toho jeste moc od stolu nedavali a kdyz, tak jen opravdu miniaturni kousek. A pak jsme dali par dni, kdy jsme zprisnili pravidla, aby vyhladovel a zacal zrat svoje - coz stejne nezral. Ale mne je to ted uplne jasne! Je trpelivej - vi, ze to dlouho nervove nevydrzime, a ze pritel je ten slabsi clanek 

Samozrejme ze nebude jako blbec zrat nejake granule, kdyz vi, ze v lednici cekaji krehke, stavnate kotletky 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:24
Reakce na Magráta:

MP Marge jako nemáš to jednoduchý!!

​Ne. Muj zivot je boj!!! 

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:25

MP Marge jj je chytrej!;-))

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:27
Reakce na Samantha:

​Myslela jsem to jako vtip

A v misce bych nechala jen granule. Kapsičku ne, ta se může kazit.

A dokud mu nedojde, že je to jeho jídlo, tak nedat nic. Zdravý pes opravdu před plnou miskou hlady nezemře.

​No ale kdyby to pomohlo!?

Ale pokud s pritelem nezacneme spolupracovat, tak samozrejme tady muzu saskovat s talirema jak chci, ze jo 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:28
Reakce na Kokoska:

MP Marge Závěje jsou úplně nejlepší! Ale tu první zimu tomu taky tolik nedal, ale to byl čerstvě přinesenej, byly mu asi 2 měsíce.

​Jeee, jak on splyva s pozadim 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:30
Reakce na ice:

MP Marge na Uloz.to je kniha o BARFu od Novosadové. Přesný název teď nevim. Ta by ti měla napovědět co pes může a nemůže a v jakým poměru kosti/maso/zeleninu a ovoce a v jakým množství. Moc se neřiď tím, že ti někdo řekne, že jeho pes nesmí kuře, nebo že se jinej zesere po jogurtu. Tvůj pes může zrovna kuře i jogurty snášet dobře a naopak bude mít problém s něčím jiným, prostě musíš to vyzkoušet.

Tu knihu bych  možná našla někde v kompu, tak když budeš chtít, můžu poslat mailem.

​To byste byla moc hodna, jak jak se znam, nez to.tam najdu... margaretb94@yahoo.com 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:33
Reakce na paktofonika:

ice Keď nebolo Chicovi nič ani po marinovaných kotletách tak má asi žalúdok z olova  

​No trochu se pos..., ale je fakt, ze to nebylo zase tak nic strasnyho jako treba Amy po tom jogurtu, proste trochu ridsi nez obvykle 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:33

MP Marge a kdo uklizel?:-)

​Hadej, muzes trikrat 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:35

MP Marge jj je chytrej!;-))

​Vychcanej jak mraky!!!

V lednu pomaze na vycvik, PetSmart ma vlastni psi skolu.

Uvidime, kdo z koho!!!

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:39

MP Marge A kdopak to uklízel?

Edit: už vidím, že padla otázka i odpověď. Sedimsinatukáchsedimsinarukáchsedimsinarukách

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:39

Ted tady lezi na gauci a tvari se jako nevinatko, neb uz vi, ze ven se chodi teprve az se dovari kafe 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:40

MP Marge hlasuju pro, aby uklízel, kdo krmil, moje matka si tohle nedala vysvětlit roky, pomohlo, až když psa dlouhodobě hlídala a sklízela plody svojí práce sama a viděla to fakt na vlastní oči, do tý doby to bylo furt, jestli ten pes neni nějak nemocnej, když nic nemůže (chudák pes), ježiš, ty boje vždycky s Čendou, ať mu proboha pod tim stolem nic nedávaj ne, nechce vanilkovej rohlíček, ne, nechce smetanu do kafe, ne, nechce šunkovej chlebíček!!! (vždycky chtěl všechno...)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:40
Reakce na Sweet Potato:

​Neprovokuj, uz se ptala Viktorka 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 14:41

MP Marge a na výcvik s ním pomažeš ty nebo přítel? Dopředu říkám, že některý věci je pro teplo u domácího krbu potřeba dělat, že nevidíš (akorát blbý, když to pak musíš uklízet)

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 15:01
Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 15:06

Potrefenáhusa ja bych jen dodala, ze taky pro teplo domaciho krbu je dobre delat ze nevidis, ze ten uklid neprobehnul uplne podle tvych predstav:-)

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 15:10

MP Marge 

Já bych chěla býti u vás psem...

Nebo krabem, spousta papání a ještě o šaty byste se mi starala

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 15:39

Tak původně stydlivého pana Černého sem dneska přistihla, jak mi ukrad z nákupní tašky balíček šunky a pokusil se ho rozbalit a sníst  naštěstí sem zakročila včas..

no a pak...hygiena, ne asi

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 18:36

Tak prej prostě ne..

Už mi to prej jednou řikali, tak znova..

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 18:50
Reakce na Sweet Potato:

Edit: už vidím, že padla otázka i odpověď. Sedimsinatukáchsedimsinarukáchsedimsinarukách