Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 18:57
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge hlasuju pro, aby uklízel, kdo krmil, moje matka si tohle nedala vysvětlit roky, pomohlo, až když psa dlouhodobě hlídala a sklízela plody svojí práce sama a viděla to fakt na vlastní oči, do tý doby to bylo furt, jestli ten pes neni nějak nemocnej, když nic nemůže (chudák pes), ježiš, ty boje vždycky s Čendou, ať mu proboha pod tim stolem nic nedávaj ne, nechce vanilkovej rohlíček, ne, nechce smetanu do kafe, ne, nechce šunkovej chlebíček!!! (vždycky chtěl všechno...)

​Ja se musim pritele trochu zastat, on normalne nema problem po psikovi uklidit - naopak ten prvni tyden, kdy Chico mel doma jednu nehodu za druhou, tak uklizel primarne on. A vubec se stara; ze pres den venci, to je samozrejmost, protoze je doma a ja v praci, ale on i pravidelne kartacuje, Chica vykoupal... To jen, ze vcera vecer, kdyz se to stalo, tak uz vzal prasky a byl v posteli, a proto to zbylo na me. On jak vezme prasky, tak uz s nim nic neni...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 18:59
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge a na výcvik s ním pomažeš ty nebo přítel? Dopředu říkám, že některý věci je pro teplo u domácího krbu potřeba dělat, že nevidíš (akorát blbý, když to pak musíš uklízet)

​Ja jsem myslela, ze bychom chodili oba? Jako abychom byli oba na stejne vlne...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:14

Potrefenáhusa ja bych jen dodala, ze taky pro teplo domaciho krbu je dobre delat ze nevidis, ze ten uklid neprobehnul uplne podle tvych predstav:-)

​Hele, jen pro zajimavost, pritel, kdyz uz se rozhodne uklidit, tak je naprostej perfekcionista - jako fakt nelze mit zadne vyhrady, takhle vycidenou vanu jsem v zivote nemela, fakt da do toho vsechno  Problem je, ze ten poradek absolutne neumi udrzet. V beznem zivote je strasnej bordelar, ale strasnej! Mne vzdycky berou certi; byt po uklidu jako ze zurnalu, vsechno se leskne a trpyti cistotou, ale do peti minut to zacne: Hrnek od kafe na podlaze, spinavy ponozky na gauci, boty uprostred obyvaku, dalsi spinavy ponozky v koupelne, mokrej a zmuchlanej rucnik v loznici na podlaze, v zachode vajgl... Ja, ktera mam i rtenky na policce serazene podle odstinu, jsem vzdycky uplne na omdleni. 

No ale muzu se na nej zlobit? Nemuzu. Je jeste mladej a prisel ke mne z domacnosti, kde jsem se regulerne stitila dojit si na zachod a to podotykam, ze nejsem zadna citlivka! V predchozi praci jsem dochazela za klienty domu a casto jsem se octla v byte, ktery rozhodne nebyl cisty podle mych predstav. Ale nic jsem si z toho nedelala, neb duveruji svemu imunitnimu systemu a prirozene odolnosti tela proti bacilum! Ale ten chliv, ve kterem zije jeho matka-alkoholicka, to bylo moc i na me. Kdyz se potom sestehovali s brachou, tak to bylo o moc lepsi, fakt se snazili, ale tam se zase ukazalo, ze s nimi ve drevenem oblozeni ziji stenice, tak byt museli opustit. 

Tak holt on si nektery ty navyky nemel kde vytvorit, no 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:15
Reakce na Samantha:

MP Marge 

Já bych chěla býti u vás psem...

Nebo krabem, spousta papání a ještě o šaty byste se mi starala

​Vidite, a ja se porad bojim, ze se o tu zver nedostatecne staram 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:17

Jezis, ja tady to vlakno uplne monopolizuju  Jdu radsi neco delat!!!

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:20

MP Marge holt kompromis je idealni:-) me treba ty pohazeny veci nijak nestvou, jsem vyskolena od deti - udrzet poradek dyl nez 5 vterin je nemyslitelny:-p pomuze jednou za den projit byt a posbirat roztidit, to je v par minutach. pokud pritel vycidi koupelnu atp tak super a treba davat boty do botniku u nas umim vyhradne ja:-))

jinak mam kamaradku jejiz matka byla alkoholicka (uz se upila) a doma meli strasnej humus. kamaradka taky desne pecliva na uklid, ale tak nejak zvlastne, chaoticky. proste se to nekde projevi. kdyz jen v tomhle ..:-)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:25

viktorka_od splavu Jo, ja z toho taky nedelam vedu... Byvaly doby, kdy bych byla na infarkt - ja jsem pred pritelem uz mela takovy staropanensky zivotni styl. Ale pokud me zivot s nim neco naucil, tak to, ze kdyz nejde o zivot, jde o h...., a navic on se fakt snazi 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:26

JInak mam kamaradku jejiz matka byla alkoholicka (uz se upila) a doma meli strasnej humus. kamaradka taky desne pecliva na uklid, ale tak nejak zvlastne, chaoticky. proste se to nekde projevi. kdyz jen v tomhle ..:-)

​PRESNE!!! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:29
Reakce na MP Marge:

V beznem zivote je strasnej bordelar, ale strasnej! Mne vzdycky berou certi; byt po uklidu jako ze zurnalu, vsechno se leskne a trpyti cistotou, ale do peti minut to zacne: Hrnek od kafe na podlaze, spinavy ponozky na gauci, boty uprostred obyvaku, dalsi spinavy ponozky v koupelne, mokrej a zmuchlanej rucnik v loznici na podlaze, v zachode vajgl...

Tak teraz už vieme po kom to tie kraby majú 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 19:35
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 21:01

Ounz , prosim te, ja jsem i po tech letech najednou nejaka zmatena (pravda, kdyz mam malo casu, jen to tady prolitnu, takze mea culpa), kolik tech kocek mas? tri? a uz se neuc, snad to rikaji jasne 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 21:08

jinx eh, koček je teď celkem pět, a  bydlej u mámy a já je tam jezdim hlídat, když ona je po vejletech, což je až moc často. Jeden z nich je úplně jenom můj, ale neměla sem po přestěhování do Prahy možnost bydlet s ním, tak taky bydlí u mámy, aspoň má společnost :) Oni sem tak postupně přibývají, sou to všechno nalezenci..

a učení už sem vzdala dávno :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 21:12

Ounz tak pet? ahah, to jsem te podcenila vidim  kocici nalezenci jsou stejne nejlepsi  ja kdyz vytahnu italstinu, mam je tam hned obe, samozrejme vyvalene primo na ucebnici... radeji se ucim venku, to jinak nejde 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 21:22

jinx zřejmě mají selektivní cit pro učebnice, i když občas zalehnou i beletrii  učení venku je fajn, ale teď sem tady, tak jim dělám společnost 

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 29. listopadu 2018 00:00
Reakce na MP Marge:

Potrefenáhusa ja bych jen dodala, ze taky pro teplo domaciho krbu je dobre delat ze nevidis, ze ten uklid neprobehnul uplne podle tvych predstav:-)

​Hele, jen pro zajimavost, pritel, kdyz uz se rozhodne uklidit, tak je naprostej perfekcionista - jako fakt nelze mit zadne vyhrady, takhle vycidenou vanu jsem v zivote nemela, fakt da do toho vsechno  Problem je, ze ten poradek absolutne neumi udrzet. V beznem zivote je strasnej bordelar, ale strasnej! Mne vzdycky berou certi; byt po uklidu jako ze zurnalu, vsechno se leskne a trpyti cistotou, ale do peti minut to zacne: Hrnek od kafe na podlaze, spinavy ponozky na gauci, boty uprostred obyvaku, dalsi spinavy ponozky v koupelne, mokrej a zmuchlanej rucnik v loznici na podlaze, v zachode vajgl... Ja, ktera mam i rtenky na policce serazene podle odstinu, jsem vzdycky uplne na omdleni. 

No ale muzu se na nej zlobit? Nemuzu. Je jeste mladej a prisel ke mne z domacnosti, kde jsem se regulerne stitila dojit si na zachod a to podotykam, ze nejsem zadna citlivka! V predchozi praci jsem dochazela za klienty domu a casto jsem se octla v byte, ktery rozhodne nebyl cisty podle mych predstav. Ale nic jsem si z toho nedelala, neb duveruji svemu imunitnimu systemu a prirozene odolnosti tela proti bacilum! Ale ten chliv, ve kterem zije jeho matka-alkoholicka, to bylo moc i na me. Kdyz se potom sestehovali s brachou, tak to bylo o moc lepsi, fakt se snazili, ale tam se zase ukazalo, ze s nimi ve drevenem oblozeni ziji stenice, tak byt museli opustit. 

Tak holt on si nektery ty navyky nemel kde vytvorit, no 

Takže “výcvik” vlastně potřebujou oba  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2018 00:11

Ginevra Tak 

Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 29. listopadu 2018 08:13

Ounz pět? hm...

učebnice milujou

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 29. listopadu 2018 09:21

a kdo má největší hlad???