Janulik03 Dekuju ![]()
Chlpáči a iné
MP Marge Až se tohle všechno uklidní, budou ti říkat Ocelová žena. Co tě nezabije, to tě posílí.
Dekuju ![]()
MP Marge teda to je hotových sedm ran egyptských, drž se!
viktorka_od splavu Dekuju ![]()
Ja si fakt rikam, ze rok 2018 nebyl "muj" rok
To si predstav, ze po tom vcerejsim nervaku, jak tady usinam v praci u stolu, tak mi jeste vola tatinek, ze musi na operaci mocoveho mechyre, a ze nastupuje uz v nedeli, protoze doktorka chce, aby se do Vanoc zotavil!
Normalne bych trnula hruzou, ale jsem tak vycerpana, ze uz nemam ani energii na to mit strach
MP Marge neměj, bude to dobrý. věřila bych doktorce, že se do Vánoc zotaví, jinak by to neříkala přeci:*
viktorka_od splavu Doufam ![]()
MP Marge Jeziš potľapkávam. Držte sa tam všetci. ![]()
Zaujímalo by ma, ako je to keď chceš psa zaregistrovať ako emotional support animal. Tú registráciu vystavuje doktor? Je to tak, že tieto psy majú úľavy ako iné asistenčné psy?
paktofonika Pokud jsem to dobre pochopila, tak k registraci emotional support animal je potreba proste jen dopis od psychiatra/psychologa. Neni to ale uplne rovnocenne asistencnim psum. Treba u nas v azylaku, kdyby chtel klient prijit se psem, tak emotional support povoleni nejsou, ale asistencniho bychom ubytovat museli. Presne detaily ale nevim.
MP Marge Moje babička říkávala, že čert s..e vždycky na jednu hromadu. Věřím, že příští rok bude líp!!!
Mohučanka No, mohl by cert jit srat nekam jinam
A dekuju ![]()
MP Marge určitě už pujde, bude líp![]()
tarra Dekuju ![]()
Abych taky napsala neco positivniho - Chica uz prechazi prujem a vypada podstatne ziveji ![]()
MP Marge drž se... bude líp!!![]()
Magráta Dekuju ![]()
Viky od popelnic u naší babičky jen kvete
.
Začíná mít víc hadrů než já :-).
Dobre rano, tak to vypada, ze antipsychotickou krizi mame zdarne za sebou
Chico uz zase hyri zdravim a kouka, co by provedl. Dokonce jsme nasli i konzervu, ktera mu chutna. Je to jedna z tech drazsich, udajne prirodnejsich. (A ja to porad rikam, ze ten pes miluje kure a ryzi!) Ovsem kamaradka me varuje, ze to neni konzervou, ale tim, ze pes sezral to antipsychotikum! Jednalo se totiz o Zyprexu, ktera jako vedlejsi ucinek vyrazne zvysuje chut k jidlu! Tak uvidime ![]()

Tady se olizuje po krmeni a naznacuje, ze by z nas jeste neco mohlo kapnout:

999 Jezis, ta je krasna
Kolik ji je? Je to taky jeste miminko?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje