Bledule maj smůlu, ty ve frontě

Bledule maj smůlu, ty ve frontě

Potrefenáhusa Tak je tam nech na chvíli samotný s těma perníčkama :-) :-).
Kocour se pokusil mi ukrást čtvereček čokolády
odkdy jí kočky čokoládu?
MP Marge
Ale rozežral ho fakt až ten prášek, bez něj jsem mu několik dní podstrojovala a nic. Kousek Diazepamu a byl zase ve své kůži. A vůbec, co Chico?
Chico uz je zcela bez priznaku, vcetne toho, ze uz ZASE nezere - tedy svoje; muze se pretrhnout, aby sezral neco od nas. Vcera jsme prinesli domu pizzu. Nic zdraveho, ale VYBORNOU - chicken bacon ranch on a cheese crust. (Nedelame to casto, ale vcera jsme oslavovali nakup nove televize.) Rikam priteli, ten pes pizzu nesmi dostat, je to slane, ostre, mastne, proste fuj. Pritel souhlasil. No ale co to psisko delalo za cirkus, to jsem jeste nevidela - skakal snad dva metry vysoko, zoufale kvilel, usilovne hrabal na gauci (jako ze jsme snad kus schovali pod matraci, nebo ja nevim). My jsme tentokrat byli neoblomni, ale bylo nam to houby platne, protoze jsme podcenili jeho fyzicke schopnosti. V nestrezenem okamziku vyskocil na zidli, ze zidle na stul, ukradl cely rez pizzy, a nez jsme ho dohonili, tak vetsinu sezral.
A vubec mu, nestydovi, nebylo spatne!!!
Dnes jedeme nakupovat, tak se zastavime v PetSmartu a koupime tu konzervu, co mu tak chutnala, a tim se prokaze, jestli to bylo fakt konzervou, nebo antipsychotikem
On ted ma posledni z te kolekce, co jsme poridili, a ta je takova nijaka, nemastna neslana, vypada to trochu jako pastika - moc se nedivim, ze to nechce. Ta predchozi, tu bych si dala i ja!!! ![]()
Jídlo, říkáte?!!!
Vidim, ze v TVOJI domacnosti nikdo nechutenstvim netrpi ani nahodou ![]()
999 ach ta je krásná![]()
Ounz u nás se občas snaží ukrást babovku
Magráta Díky, vyřídím jí to
.
Potrefenáhusa jak má každý svůj schod!!!!![]()
Kočka mi snědla paštiku s brusinkama z půlky housky. Že jsem se na to praní nevykašlala.
Magráta to jo, u náš už se ožralo (bylo ožráno) ledaco, včetně největší pochoutky - vařený brokolice, případně vypití vody z oliv, ale že se pokouśel v tlamě odnýst čtvereček čokolády.. ![]()
dynda nojo paštika..![]()
dynda Jeee, to mi pripomnelo, jak jsem si kdysi davno jeste doma u tatinka namazala krajic pomazankovym maslem (hezky tluste, jak jsem to mela rada) a zazvonil telefon. Tak jsem to sla vzit, a kdyz jsem se vratila, tak byl na taliri peclive olizany, uplne suchy krajic, a nase kocka sedela na okne a tvarila se, ze tam jako vubec neni ![]()
Jak mam jit neco delat, kdyz mam tohle na kline!? ![]()

Rikam Chico, ze bychom vstavali!? Musime na prochazku a na nakup! Tak ze pry ne:

Garfie držím palce
999 rozkošná a verím,že sa bude mať už len lepšie
Potrefenáhusa nejak sa ti zverinec rýchlo rozrastá
ale je jasne,že sa všetci majú u vás skvele
Keď sa treba zohriať :)

MP Marge Chico je frajer :)
Je to skotak a povstalec
Jak pravi klasik, konkretne Karel Polacek v Bylo nas pet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.