Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Samantha
3281 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 13:16

barbucha 

Tak aspoň něco je OK. Gratuluji !  Vždycky je lepší očekávat to nejhorší a pak zažít to nejlepší.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 13:22

barbucha Fanousovi jsou ohnostroje rovnez zcela ukradeny, to bude geneticky

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 13:29

Na jedno plácnutí jazykem dva chlebicky naraz! 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 14:46

Mutziputzi Genetický to je, u loveckých psů se kvůli reakci na střelbu vyřazuje z chovu.

S tím strachem se dá samo pracovat a psa na to přivyknout, ale když to člověk dostane zadarmo, je to super.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 15:01

Zina já si před rokem a půl brala cca pětiletého křížence z útulku a vypadá na to, že lovecký předek (předci) převažují. ovšem minulý silvestr byl horor! pes vibroval jak sulc, vyloženě mu cvakaly zuby stresem, fakt děs! 

od té doby jsme na tom pracovali, a že se s ním opravdu skvěle pracuje!

letos večer doma na ty petardy skoro nereagoval, kolem 17h při venčení pořád ok - pes svoje 3m přede mnou a ne nalepený na noze i když v dálce bouchaly petardy občas dost silně. ovšem potom nějakého kreténa napadlo hodit petardu pár metrů od něj a byli jsme tam, kde loni!  kdybych nemusela uklidňovat psa, tak tomu frajerovi půjdu jednu natáhnout! 

Offline Myrtila
5183 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 15:28

My jsme teda letos poprvé psa trochu utlumili léky (nebo teda něčím na přírodní bázi). Doteď jsem to odmítala, nechtěla jsem ji ničím nacpávat, ale teď je čerstvě po operaci, tak jsme nechtěli, aby byla ve stresu ještě z toho hluku. A teda za rok to tak uděláme zase, místo toho, aby se od setmění třásla v pelíšku, s náma ležela na pohovce a jenom sem tam zvedla hlavu. I když možná k tomu pomohlo i to, že letos nikoho nenapadlo odpalovat ohňostroj ve vnitrobloku přímo pod našimi okny.

Offline SunEclipse
3446 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 16:36
Reakce na dzizisketa:

Hodně štěstí a hlavně prostoru, jak vzkazuje Bonnie, i v roce 2019!

​to by mě zajímalo, po jakým psovi ta bouda je, jezevčík? Bonnie by se tam nevešla ani hlava.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 17:07

SunEclipse to je rufíčkovská velikost

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 18:02

Ja vcera trnula hruzou, jak bude Chico regovat na petardy - ale problem se vyresil tim, ze tady zadne nebyly! Nechapu. Vzpominam si ze svych studentskych let v DeKalbu, ze to tady obyvatele vzdycky desne prozivali a delali i ohnostroj - tak nevim, co se stalo. Ale nestezuju si 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 19:28

A prejeme s Chicem vse nejlepsi do noveho roku 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 22:35

MP Marge  A já jsem ráda, že tě konečně vidím. Hned je člověk člověku tak nějak bližší 

A taky přeju (nejen) všem zdejším úžasným chlupáčům krásný a pohodový celý příští rok. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 23:00
Reakce na Dadoo:

MP Marge  A já jsem ráda, že tě konečně vidím. Hned je člověk člověku tak nějak bližší 

​No ono, pravda, v poslednich mesicich neni moc o co stat, obavam se  Ale souhlasim, me taky tesi, kdyz vim, jak nekdo vypada -  a nemusim se domyslet 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 08:38

MP Marge no ale vy nevyzerate ako Marge  Inak sa mi zda,  ze ste sa kdesi stazovala na svoje brucho a postavu.. Som si predstavovala,  ze mate tak o 20 kilo viac a vy takato chuda kocka 

Offline Magráta
8094 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 08:46

MP Marge krásná fotka, oběma vám to sluší .-)

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 09:39

MP Marge Teda, musim rict, ze jsi moc hezka a sympaticka! Nekomu jako ty bych se rada sverovala, skvelej oblicej pro tvoje povolani:-D. Mrakoplas Vid, ja taky nevim, ze tady maj lidi furt sklon se vykreslovat jako hnusny a jeste navrch stary, pak vzdycky prijde fotka a je to uplna pecka:-D:-D

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 12:08

prďola Hele, tohle je blbý, stalo se mi to taky před pár lety, že nám nějací kluci hodili petradu fakt skoro pod nohy. A jak jsem normálně povahy mírné a smířlivé, tak tentokrát se nedostala ke slovu.

Každopádně jestli jste to už jednou takhle zvládli, tak je vidět, že jste šikovní a určitě se vám na to podaří navázat.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 12:24

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 12:25

Tady je jeden novoroční vlček, ať tu nejsou jen domácí chlupáči :-)

Offline Magráta
8094 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 12:43

brrr  (Srní?)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 12:50

Zina jj, já věřím, že to zvládneme  on je jinak naprosto pohodový, nekonfliktní a nebázlivý, ale jak nevím, co má za sebou, tak mě právě s ohledem na ty "lovecké" předky jeho strach z petard docela překvapil.

procvičili jsme si opakovaně uklidňovací fázi a protože na mě hodně dá, tak si docela věřím. jen tyhle řachací bezmozky bych věšela do průvanu