Schválně jsem ji nechala jednou, zastavila se a jen čuměla, zatímco se k nám blížil nějakej smeták. Nevrčela, vodítko prověšený, paráda.
barbucha tohle je podle mě ta chvíle, kdy bych ji začala odmenovat - cumi, nevrci, zatim stres zvládá
Ona je zlatíčko, ale s náma doma!
No vidím, že náhrada jiným zvykem nehrozí... těžko s ní můžu začít dělat něco jinýho (co taky - venku na chodníku) a cpát jí nějakou odměnu už vůbec ne, jako za co - že se chystá vraždit?
Koukala jsem včera, po kom vlastně jde, a bylo to jedno. Po psech i po fenkách. Schválně jsem ji nechala jednou, zastavila se a jen čuměla, zatímco se k nám blížil nějakej smeták. Nevrčela, vodítko prověšený, paráda. Mno, smeták se přiblížil na metr a hop - skočila mu po čumáku. (páníčkové ho teda včas strhli zpátky, já je varovala!) Ach jo.
Obávám se, že někoho neohroženýho na trénink tady neseženeme. Navíc i andělsky trpělivýho psa to jednou může přestat bavit a udělá z ní čtyři takový... Tak holt se asi z vodítka nikdy nedostane, no. Těšila jsem se, že časem budeme chodit do nedalekýho lesoparku k jezírkům a potůčkům... tam by bejvala mohla běhat co hrdlo ráčí... tak nic prostě ![]()
Schválně jsem ji nechala jednou, zastavila se a jen čuměla, zatímco se k nám blížil nějakej smeták. Nevrčela, vodítko prověšený, paráda.
barbucha tohle je podle mě ta chvíle, kdy bych ji začala odmenovat - cumi, nevrci, zatim stres zvládá
Sorry za tu citaci, solicham to na mobilu ![]()
jj, přesně!
edit: ono by to chválení + odměna zafungovalo i jako odvedení pozornosti
O víkendu proběhne sčítání ptactva, kdyby se chtěl někdo přidat:
barbucha Elzicka je dama. Doma. Ked je na dvore a ide cyklista, tak sa vrhne na plot a reve ako o zivot. Ked ideme na prechadzku tak je v pohodd pokial nejdeme okolo domu s labradorkou tak starou ako je ona. Tie dve sa tak nenavidia, nevieme preco, ze neriskujeme aby sa stretli vonku. Inak vychadza so psami v okoli, jeden jazvecik ju miluje a ked ideme okolo vzdy nas odprevadza. Je to taky ten dedinsky pan pes na volno. Ale fenky ju rozculuju. Tak nastastie vsade v okoli , okrem tej jednej labradorky su iba psy. Radi by sme odburali este to plasenie cyklistov, ale akosi sa nam nedari. Aj tak ju uz vsetci poznaju a cakaju to. Jo este jej vadia motorky a to aj synova. Ked ju vytiahne z garaze, ide sa zblaznit. ![]()
Janulik03 mně se elza (elsa?
) líbí, jak je taková...krasně hladká a působí, že je na dotek hrozně měkoučká
asi je to znak plemene, potkala jsem nedávno jeden pár, a byli úplně stejní, hrozně jsem se chtěla zeptat majitele, jestli si můžu šáhnout, ale bylo mi to blbý.
Jiná Realita no ona je taka takmer bezchlpova. Tym ze je vnutorna, nema podsadu zimnu a bezudrzbova. Staci prelestit handrou.
Vonku sa vyblazni a hned do tepla.
Janulik03 preleštit handrou ![]()
Jiná Realita no a nechces aby ti stupila na bosu nohu. Vsimni si tie pazury. Nestrihame, ale raz jej ich maly natrel farbou
. Drzala.

Janulik03 Mě těší, že nejsme s Terkem jediný, kdo má zimní váhu, že Elzičku moc zdravíme :-D.
Janulik03 pazúry hororové
můžete ji angažovat v nějaké děsivé scéně, kde na člověka sahá hrozivá pracka ![]()
Jiná Realita Vono vykoupat ridgebacka většinou člověk zkusí jenom jednou
.
Zina mně přišla hrozně směšná představa, jak janulik ráno vezme hadr a leští psovi záda ![]()
Jiná Realita Po směru a proti směru![]()
Zina
zimna vaha, pekny vyraz. Bud rada ze nevidis mna ![]()
Zina můžu potvrdit - my koupeme jedině tak, že ho v nějaký parný letní den zalejvám zahradnickou konví s kropítkem, je to takový nenápadný a než na to přijde, něco se stihne... jinak fakt nejlepší je přetřít jelenicí ![]()
Zina mně přišla hrozně směšná představa, jak janulik ráno vezme hadr a leští psovi záda
no ake ono to tak nejak fakt vyzera. Este teda pouzivam take vlhcene obrusky na psov ![]()
999 děkujem ![]()
Akorát se teda vrátil po pár dnech do města a hnedka se porval. S vlčákem, tak má trochu poškrábanej krk, ale naštěstí nic vážnýho.
RoSa hahaha, konvicu by som skusila len raz
ona normalne panikari, ked polievam kvety a prace sa a to som ju nikdy z konvice ani nepoliala. Staci ze z nej tecie voda...,,,
muz raz vyuzil vodu bo flasi na jej prevychovu aby nesla kam by nemala. No tak tam nesla ked bol pobliz. Akonahle sa vzdialil dostatocne daleko, tak to skusila zas, ale stale udrziavala ocny kontakt ![]()
Janulik03 vhlčené ubrousky
představuju si, jak s něčím takovým vyrukuju na pupka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.