Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 18:40
Reakce na barbucha:

prďola 

Ona je zlatíčko, ale s náma doma!  No vidím, že náhrada jiným zvykem nehrozí... těžko s ní můžu začít dělat něco jinýho (co taky - venku na chodníku) a cpát jí nějakou odměnu už vůbec ne, jako za co - že se chystá vraždit?  Koukala jsem včera, po kom vlastně jde, a bylo to jedno. Po psech i po fenkách. Schválně jsem ji nechala jednou, zastavila se a jen čuměla, zatímco se k nám blížil nějakej smeták. Nevrčela, vodítko prověšený, paráda. Mno, smeták se přiblížil na metr a hop - skočila mu po čumáku. (páníčkové ho teda včas strhli zpátky, já je varovala!) Ach jo.

Obávám se, že někoho neohroženýho na trénink tady neseženeme. Navíc i andělsky trpělivýho psa to jednou může přestat bavit a udělá z ní čtyři takový... Tak holt se asi z vodítka nikdy nedostane, no. Těšila jsem se, že časem budeme chodit do nedalekýho lesoparku k jezírkům a potůčkům... tam by bejvala mohla běhat co hrdlo ráčí... tak nic prostě 

Schválně jsem ji nechala jednou, zastavila se a jen čuměla, zatímco se k nám blížil nějakej smeták. Nevrčela, vodítko prověšený, paráda.

barbucha tohle je podle mě ta chvíle, kdy bych ji začala odmenovat - cumi, nevrci, zatim stres zvládá 

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 18:41

Sorry za tu citaci, solicham to na mobilu 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 18:47
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha tohle je podle mě ta chvíle, kdy bych ji začala odmenovat - cumi, nevrci, zatim stres zvládá ​

​jj, přesně!  

edit: ono by to chválení + odměna zafungovalo i jako odvedení pozornosti

Offline Sweet Potato
39929 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 18:55

O víkendu proběhne sčítání ptactva, kdyby se chtěl někdo přidat:

http://krmitka.birdlife.cz

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 19:16

barbucha Elzicka je dama. Doma. Ked je na dvore a ide cyklista, tak sa vrhne na plot a reve ako o zivot. Ked ideme na prechadzku tak je v pohodd pokial nejdeme okolo domu s labradorkou tak starou ako je ona. Tie dve sa tak nenavidia, nevieme preco, ze neriskujeme aby sa stretli vonku. Inak vychadza so psami v okoli, jeden jazvecik ju miluje a ked ideme okolo vzdy nas odprevadza. Je to taky ten dedinsky pan pes na volno. Ale fenky ju rozculuju. Tak nastastie vsade v okoli , okrem tej jednej labradorky su iba psy. Radi by sme odburali este to plasenie cyklistov, ale akosi sa nam nedari. Aj tak ju uz vsetci poznaju a cakaju to. Jo este jej vadia motorky a to aj synova. Ked ju vytiahne z garaze, ide sa zblaznit. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:21

Janulik03 mně se elza (elsa? ) líbí, jak je taková...krasně hladká a působí, že je na dotek hrozně měkoučká  asi je to znak plemene, potkala jsem nedávno jeden pár, a byli úplně stejní, hrozně jsem se chtěla zeptat majitele, jestli si můžu šáhnout, ale bylo mi to blbý.

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:32

Jiná Realita no ona je taka takmer bezchlpova. Tym ze je vnutorna, nema podsadu zimnu a bezudrzbova. Staci prelestit handrou. 

Vonku sa vyblazni a hned do tepla. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:34

Janulik03 preleštit handrou 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:37

Jiná Realita no a nechces aby  ti stupila na bosu nohu. Vsimni si tie pazury. Nestrihame, ale raz jej ich maly natrel farbou . Drzala. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:46

Janulik03 Mě těší, že nejsme s Terkem jediný, kdo má zimní váhu, že Elzičku moc zdravíme :-D.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:46

Janulik03 pazúry hororové  můžete ji angažovat v nějaké děsivé scéně, kde na člověka sahá hrozivá pracka 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:46

Jiná Realita Vono vykoupat ridgebacka většinou člověk zkusí jenom jednou .

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:48

Zina mně přišla hrozně směšná představa, jak janulik ráno vezme hadr a leští psovi záda 

Offline Sweet Potato
39929 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:50

Jiná Realita Po směru a proti směru

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:51

Zina zimna vaha, pekny vyraz. Bud rada ze nevidis mna 

Offline RoSa
10056 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:51

Zina můžu potvrdit - my koupeme jedině tak, že ho v nějaký parný letní den zalejvám zahradnickou konví s kropítkem, je to takový nenápadný a než na to přijde, něco se stihne... jinak fakt nejlepší je přetřít jelenicí

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:53
Reakce na Jiná Realita:

Zina mně přišla hrozně směšná představa, jak janulik ráno vezme hadr a leští psovi záda 

​no ake ono to tak nejak fakt vyzera. Este teda pouzivam take vlhcene obrusky na psov 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:55

999 děkujem 

Akorát se teda vrátil po pár dnech do města a hnedka se porval. S vlčákem, tak má trochu poškrábanej krk, ale naštěstí nic vážnýho.

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:57

RoSa hahaha, konvicu by som skusila len raz  ona normalne panikari, ked polievam kvety a prace sa a to som ju nikdy z konvice ani nepoliala. Staci ze z nej tecie voda...,,,

muz raz vyuzil vodu bo flasi na jej prevychovu aby nesla kam by nemala. No tak tam nesla ked bol pobliz. Akonahle sa vzdialil dostatocne daleko, tak to skusila zas, ale stale udrziavala ocny kontakt 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 22:02

Janulik03 vhlčené ubrousky  představuju si, jak s něčím takovým vyrukuju na pupka