Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:02

viktorka_od splavu Liesel tak ať se najdou!

Náš kocour se teď v tom horku dost toulal, ale jednou denně se vždycky dostavil k "masové" misce.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:06

Ať se všechny ztracené kočičky brzy vrátí!

andulka01 To je krasavec  Jak je starý?

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:09

Mohučanka Dospělý kocour se třeba den neukáže, to jsem si zvykla, ale to malé prtě...budu doufat. Měli jít příští týden pryč, tak si místo 2 kousků odnesou jen jeden....

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:09

SunEclipse chudinka mala

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:10

Tady se kochá Novohradskými horami z druhé strany druhý den :) Ušla neuvěřitelnou štreku, potom se mnou ještě běhala po louce, jen se zatím asi bojí ve městě, sedí na zadku, kouká a odmítá chodit (na pamlsek ano, po pamlsku zase zasedne), domů už je ale zase většinou ochotná i popoběhnout. Potřebovala bych dovolenou alespoň do zimy

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:16

Zu Malá je sladká, úplně nejvíc, ale trochu mě svrbí prsty - sneseš nějakou tu nevyžádanou radu? :-)

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:16

Zu Ona je to slečna. Jméno vzniklo tak postupně - je flekatá jak holštýnský skot, takže z legrace jsem jí pracovně říkala kráva. No a protože takhle na kočku volat fakt nebudu, tak přes cirkus Humberto vzniklo Vachekuh, tedy Vašku, Venca. Takže je to asi Václava :-)

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:38

Zina ano, prosím, já jí nechci nevědomky ubližovat :) vyžaduji si nevyžádané rady pro dobro malé chlupatice :) 

andulka01 aha, mátla mě ta Miss Venca, krásná je moc!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. července 2019 15:13

Zu Bezva :-). Tak dočasně zapomeňte na megadlouhý štreky, je to fakt ještě mimino, ona to ujde, ale je to zátěž pro klouby, i když je malinká a lehká. Určitě jste natěšený a Novohradky navíc , ale to si všechno ještě v budoucnu vynahradíte. Teď je to fakt psí mimino a dlouhý přesuny nejsou pro ni prostě ještě to pravý.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. července 2019 15:20

Zina ona to nebyla megadlouhá obecně, ale na ní, protože ve městě ujde tak 500 metrů. Jakmile lehne u vypadá unaveně, tak je nesena, což nám sice bylo doporučeno chovatelkou, ale pak zase ostatní svolávají čerty, že už jí budeme nadosmrti nosit. My si jí hlavně v sobotu nechali proběhnout po louce, bylo horko, takže zbytek procházky jsme jí nesli, druhej den ale chtěla sama a fakt teda asi 3 km po cestě lesem a pak sama začala řádit na té louce... Je i to moc?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. července 2019 15:22

Zu Druhá věc, spíš teda už jen doporučení, sudala bych teď tu stopovačku. Samo jen v bezpečných místech, kde nehrozí, že ji něo přejede, uteče k zlýmu psovi atp. Ona jí nijak neškodí, ale je teď v krátkým období, kdy je na vás hodně navázaná a měla by se vás držet sama. Tak bych toho využila a nechávala ji co nejvíc na volno, hrála si s ní, zkoušela přivolání, když by se začuchala, tak bych se jí schovala (tak, ať ji vidíte) a učila bych ji tak, že mě má sledovat, že si má dávat pozor, kde jsem, že je to ona, kdo má dávat pozor, jde vás má, a ne naopak.

S tou stopkou si  to ještě užijete, te´d si užívejte, že ji ještě moc nepotřebujete, a spíš v ní posilujte tu tendenci vás následovat bez ohledu na šňůru.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. července 2019 16:22

Zina já se o ní hrozně bojim 

zpětně jsme teda dneska zhodnotili, že na těch posekanejch loukách jsme jí fakt měli pustit, protože doma to nejde, pouštím jí jen na zahradě, v baráku budeme bydlet až příští rok a i když hodím na zem vodítko, tak fakt ke mě krásně nakluše bez úplatky za podrbání, zvládla jsem o víkendu ztratit ten pamlskovník.

já jsem fakt za každou radu a postřeh vděčná!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. července 2019 16:46

Puvodne jsem si sem sla postezovat, ze jsme Chicovi koupili novy micek a hned ho pri vecernim venceni ztratili, ale po precteni, ze se tady ztraceji kotatka i kocuri me uplne prisla chut

Ztracencum drzim palce, at se brzy objevi v poradku doma

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 08. července 2019 17:02

Zina

JJá si myslela, že budeš reagovat na délku procházky a stopovačku

Zu 

JJá se o Bonnie taky takhle bála, ale vážně není třeba, ona se štěňata páníčků drží. Bonnie třeba až do 11 měsíců. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. července 2019 17:02

tak to taky držím pěsti, ať se všichni zatoulanci šťastně vrátí domů

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 08. července 2019 17:05

Zu Neboj, pokud se potkáváš s dalšími pejskaři, rad se ti dostane habakuk. A často protichůdných.

P.S. Pamlskovník je naprd, časem zjistíš, že tuto roli budou plnit všechny tvoje kapsy

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 08. července 2019 17:11

dzizisketa Čenda byl oproti tomu ve 4 měsících dost samostatnej, jako on se mě držel, ale rozhodne byl ten akční rádius o hodne větší než jsem si představovala já (to vám radši fakt nebudu psát o kolik :-))

dvouměsíční štěně je fakt mimi, který se drží, ale u těch malých trochu šílených plemen nemusí být ta fáze až zas tak dlouhá, využila bych ji co nejvic 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. července 2019 18:22

dzizisketa No jo, já jsem čitelná, se tu navíc vyjadřuju asi tak dohromady ke třem tématům :-D.

Jinak Terka jsem se pouštět nebála, Cida tayk ne, toho maximálně z obavy, aby někoho nepřepadnul, ale co jsem se bála, když si 5kilovej Terk hrál s 58kilovým Bartem, to jsem fakt trnula, ridgebackměl větší hlavu, než byl Terk celej. Hlavně jsem se bála, že ho nějak uhamtne, ale dobře to dopadlo, vycházeli spolu pak až do konce, a to Bart jinak psy žral.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. července 2019 18:39

Zu Jasný. 3 km nejsou tak hrozná megaštreka, jak jsem si představovala, ale u dvouměsíčního štěněte bych to i tak zkrátila (určitě se teď ozve hafo lidí, že chodili 10 a teď maj 18letýho zdravýho kloubního šampióna :-D).

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. července 2019 19:01

#Zina ale vůbec se ničeho neboj, já si ty možný průšvihy uvědomuju, ale třeba někdo neví, že jo, jen mi zatím nikdo nevyčíslil co je moc. Nosíme jí fakt hodně. Jinak dneska oba body splněny a nechce se mi nahràt obrázek :)

a děkuju!